Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "korkülönbség" és az "apakomplexus" szót a 25 év feletti nők találták ki, hogy távol tartsák a partnerüket a náluk szebb, termékenyebb, egészségesebb nőktől?
Szerintem a korkülönbség szónak nem csak párkapcsolatban van értelme, pl. 5 és fél év korkülönbség van köztem és a tesóm között is, 25 év korkülönbség van köztem és az anyám között is... stb. És nem párkapcsolati vonatkozásban használtam ezt a szót.
Az, hogy ki kit tart vonzónak és mennyire hűséges, nem életkori dolog, akit vissza kell tartani, ott már eleve baj van a kapcsolattal. A termékenység megint csak nem feltétlenül életkori kérdés, mert aki mondjuk születésétől meddő, az fiatalon és idősen is az, aki olyan betegséggel, rendellenességgel születik, ami miatt nem tud kihordani egy gyereket, az fiatalon is ezzel együtt él meg idősen is, aki fiatalon túlél egy balesetet, de többé nem lehet gyereke a baleset következtében, annak sem számít, hogy éppen mennyi idős.
A komplexusok pszichológiai fogalmak, szóval egy pszichológus többet tudna neked mondani, hogy milyen és hányféle komplexus létezik és azoknak mik a jelei.
Egyébként te egy visszatartott idősebb férfi vagy egy családos férfira hajtó fiatal csaj vagy?
Az "apakomplexus" szót több mint valószínű, hogy egy pszichológus találta fel.
Egyébként ne haragudj, de már rég olvastam ilyen buta kérdést.
Azert nem mondhatja, mert igazabol nem erti az elmeletet csak kiragadta belole az ot erdeklo reszt, azt fennhangon hirdeti es tisztessegtelen dolgokra hasznalja. Bunkosbot a vitaban, nem tobb. En meg nem lattam ellenpeldat.
Amugy miert csak erre a reszre reagaltal? Talan ebben erintett vagy es fajt h egy kalap ala vettelek azokkal, akikre haragszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!