Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13,5 év korkülönbség már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13,5 év korkülönbség már apakomplexus?

Figyelt kérdés
Én a 19et töltöttem májusban, ő 33 lesz szilveszterkor. Még nem járunk, csak randizunk, de már mindenkitől megkaptam, amit ilyenkor szokás... apukámmal egyébként tökéletes a kapcsolatom, nem iszik, sosem bántott sem engem semvanyát, nem is váltak el, semmi ilyesmi, mintaapuka. Ez még belefér? A pasival egyébként az azonos munka és érdeklődési kör, hobbi miatt nagyon jól kijövünk, ugyanazokat szeretjük. Köszi előre is!
2013. aug. 18. 21:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
IGEN
2013. aug. 18. 21:24
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem az,de a pasi lehet,hogy csak ki akar próbálni,nem biztos,hogy komoly kapcsolatra gondol.
2013. aug. 18. 21:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem. Hiszen 33 évesen az ember nem öreg. És amúgy is szerintem 13,5 év korkülönbség még belefér.
2013. aug. 18. 21:26
 4/14 anonim ***** válasza:
hát elég furcsa, de ha tényleg szeretitek egymást akkor áldásom rátok.
2013. aug. 18. 21:27
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem hiszem. De a pasinak lesz par jo hete.

Ugysem o lesz a ferjed.

2013. aug. 18. 21:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem belefér de azért figyelj oda hogy tényleg komolyan gondolja vagy csak kihasználna.. párom és köztem 14 év volt és 3 évig voltunk együtt
2013. aug. 18. 21:31
 7/14 anonim ***** válasza:
AZ BIZONY!
2013. aug. 18. 21:41
 8/14 anonim ***** válasza:

Ne hívjuk komplexusnak... Inkább tartalak nagyravágyó, a korát meghazudtoló lánynak.

Csak a fiatal, üde és aktív életmódod miatt érdeklődnek irántad az idősebb pasik. Nincs veled sok baj, nem kell sok dolog, hogy mosolyogj, és minden új neked. A puha pötsre is azt mondják, hogy azért ilyen, hogy neked ne fájjon... -.-"

Nyugodtan menj bele, aztán ha idővel annyi baj, konfliktus lesz a dologból, hogy szakítotok, adj hálát az égnek, ha nem lesz még gyereked tőle... omg...

2013. aug. 18. 21:42
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül apakomplexus, lehet, hogy csak sokkal érettebb pasira vágysz.
2013. aug. 18. 21:45
 10/14 A kérdező kommentje:
Koszonom. Veletlen hallottam egy beszelgetest a legjobb baratjaval rolam (mindannyian egy helyen dolgozunk... vagyis en gyakorlaton vagyok). Azt mondta, hogy meg sosem talalkozott olyan lannyal, aki ilyen fiatal kora ellenere ennyire celtudatos, szivos, kitarto, komoly elkepzelesei vannak, nem lehet hulyenek nezni, lehet ram alapozni minden tekintetben, es hogy teljesen elbuvolom ezzel. Meg hogy milyen hihetetlen hogy ilyen jol tud velem beszelgetni mindnerol, mennyire meglepo, hogy ennyire megegyezik az izlesunk, csomo korabeli nonel normalisabb, erdekesebb vagyok, stb. Szoval csak jokat mondott szerintem ha csak arra kellenek neki, a legjobb baratja elott nem kontorfalazna :-)
2013. aug. 18. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!