Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idős férfiakra rájön fiatal kiscsajok utáni vágy?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam,hogy ez lehet betegség.Állítólag 60-65 éves kor utáni férfiaknál gyakori,hogy belezúgnak ilyen 18-20 éves kiscsajokba,és nem érdekni őket semmi más.2013. aug. 15. 16:01
1/9 anonim válasza:
Igen az, a kiscsaj pedig azt kívánja hogy legyen 90 éves 40°-s láza és 60 milliója.
2/9 anonim válasza:
jajam....sajnos egyre gyakoribb jelenség.
de nemkell elmenni 60 éves korig. 40 körülik már nyálat folyatnak a 20 asokra, és sokszor össze si szedik őket.
3/9 anonim válasza:
Te egy idióta vagy, most miért lenne betegség, h egy 50 éves férfinek feláll a farka egy kerek mellű, seggű bombázóra??:D
Szerinted 50 évesen a lógó mellek meg a szottyadt segg az etalon?
5/9 A kérdező kommentje:
kedves 3-as.Először is nőnemű szülőd az idióta,a Rákóczi térről.
Szerencsétlen 58 éves Nővérem van rossz helyzetben a Barátja miatt,aminek igencsak kemény pszichés,erkölcsi,családi vonzata lett rossz értelemben.
Lehet,hogy rosszul tettem fel a kérdést,talán a vége a lényeg:"és nem érdekli őket semmi más"
2013. aug. 15. 17:38
6/9 anonim válasza:
Párom 60 éves én 30 11 éve vagyunk együtt lehet benne valami.
7/9 anonim válasza:
A csajok akkor pasiznak be,amikor kedvük van. (ez van) A 40-es pasik simán felszedik a húszas csajokat. (sárm,vagy pénz) A fiúk nem akkor szednek fel csajokat, ahogy szeretnék. (sajnos) A negyvenes nők ritkább esetben jönnek össze húsz körüli fiúkkal. (legalábbis én nem sok ilyet látok) Így szép az élet.
8/9 anonim válasza:
Visszatérve a kérdésre,ez hülyeség. Én 20 évesen is úgy belezúgtam a 19 éves barátnőmbe, hogy nem érdekelt semmi más :)
9/9 anonim válasza:
Nem nevezném betegségnek. Az evolúció úgy alakult, hogy általában a fiatal lányok keltik fel nemi vágyat. Ennek annyi a biológiai háttere, hogy a nőnemű szülőnek legyen ideje felnevelni az utódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!