Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "korkülönbség" és az "apakomplexus" szót a 25 év feletti nők találták ki, hogy távol tartsák a partnerüket a náluk szebb, termékenyebb, egészségesebb nőktől?
Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 18:43
11/18 anonim válasza:
Kicsit gyorsan irtam, pontositok: termeszetesen nem kell biologusnak lenni h vki az evoluciorol beszeljen, de az atlag embernek ritkan van meg ehhez a felkeszultsege. A tobbseget csak az erdekli belole ami talalkozik az erdekeikkel, mert az emberek tobbsege gyarlo.
12/18 A kérdező kommentje:
Az miért gyarló ha valakinek van több nője? Akkor akinek van négy felesége az neked gyarló?
2017. jún. 22. 00:22
13/18 A kérdező kommentje:
Vagy az miért gyarló, akinek nem mozgatja meg a fantáziáját az elhízottá ráncossá vált felesége, de egy nagycsöcsű modell annál inkább?
2017. jún. 22. 00:24
14/18 anonim válasza:
Sejtettem h nem szamithatok egyenes valaszra toled. Mindegy, igy is tudom h a peldam akkor telibe talalt nalad.
En a hutlensegrol irtam, nem egy tavoli kultura szabalyairol, de nem akartad eszrevenni. Irtam meg sok mindent, de te csak megprobalsz sarokba szoritani kiragadott peldakkal, amikor en egy altalanos jelensegrol beszeltem.
Ekes peldaja vagy annak amirol beszeltem: a gondolatmenetbol kiragadtad az egyetlen teged erinto kerdest es azon lovagolsz. Koszonom a tanulsagos beszelgetest.
15/18 A kérdező kommentje:
Akkor beszéljünk a hűtlenségről, te mindig ugyanazt a márkát veszed? Mindig csak egy partnered volt?
2017. jún. 22. 00:41
16/18 anonim válasza:
Tényleg folyamatosan mellébeszélsz, igaza van az előttem szólónak.
Pont olyan buta vagy, mint a kérdésed.
17/18 anonim válasza:
Akkor az itt gyakori "kisfiú" kifejezést, a 25 éve alatti fiúkra,meg az anyakomplexust a 30 feletti vénemberek találtak ki, hogy távol tartsák a partnerűket a náluk jóképűbb, ruganyosabb testű, jobb spermiumot adó, szebb férfiaktól?
18/18 anonim válasza:
*Akiknek kevesebb az őszhajszáluk, és a ráncaik, több a foguk, nincs sörhasuk,hamarabb feláll nekik és tovább maradnak kemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!