Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar olyan, hogy talalkoztatok valakivel tarskeresorol es kepen szebb volt, mint eloben?
hajjaj....
cuki kis bajuszkája volt a csajnak és +jónéhány kiló...-.-
Nekem sokszor mondták, hogy élőben szebb vagyok, mint a képeken (gyűlölök fényképezkedni és nem is tudok pózolni).
Szegény barátnőm többször is megkapta, hogy képen szebb volt. Kicsit ducibb lány, de nagyon fotogén + retusálta a képeit. Volt olyan randipartnere, aki elsétált mellette, mert nem ismerte meg élőben. :D
Nem társkereső de láttam nőről olyan képeket esküszöm mint egy fotomodell, komolyan !
Csinos helyes barátságos arc.
Aztán mutatják hogy néz ki nem műtermi, nem beállított, nem retusált, telefonnal készült fotón. Anya úr isten, lepukkant cigis alkoholista csöves kinézet, huuuu hát ilyen nincs mondom. Nagyon brutális volt.
Nem ez miatt , de már egy kis ideje nem dőlök be a képeknek....
Van aki nem fotogén például az meg èlőben néz ki jobban.
Foton én is mint egy idióta, élőben azért tűrhetőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!