Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik ezt a nők? Nők és Lányok véleménye különösen érdekel ;)
Sokan hallottam már, hogy a nők/lányok efféle képen fogalmaztak:
"Hát a szülés olyan rossz érzés, amennyire szörnyőt egy férfi sosem fog megtapasztalni."
vagy
"A férfiak élete sokkal könnyebb, sosem érzik milyen a menstruáció...stb"
Miért? Mit gondolnak, nekünk nem nehéz férfinak lenni? Az egyik legnehezebb foglalkozás a világon.(a rákhalászat és hóhér után :D)
Ja és orvosok szerint egy epekő kivizelése legalább olyan fájdalmas mint egy szülés, mi mégsem hisztizünk rajta. :D

"Nem lehet hogy a barátod meg le akart feküdni veled? :)"
A barát az barát barát. Egysíkú, primitív embereknek ez semmit sem jelent, én tudom, mit jelent.
Nem ismered, ahogy engem sem ismersz, nem tudod, ő milyen korú, azt sem, hogy én mennyi vagyok.
Ő már régen túllépett azon a koron, amikor ilyennel valaki befűz egy lányt. De ő akkor sem volt olyan, egy különleges, értékes ember, akinek a fejében fel sem vetődik ilyen gondolat, amit írtál.
Erős érvek, de tegyük fel a kérdést: Mitől van az, hogy a férfiak nem dörgölik az orrotok alá, hogy milyen nehéz egy epekövet kivizelni.
Ja és egy jó ok, hogy miért nehéz férfinak lenni? Tudjátok milyen kínos, ha a pénisz a legrosszabbkor "jelez"? Vagy mikor előre engedünk egy nőt, és még egy rendes köszönöm sem kapunk vissza? Vagy egész életünkben gürizni, azért hogy eltartsuk a családunk? Tudjátok milyen érzés egy égő hajón/házban várni a halált, mert a rangsor : 1. nők 2.gyerekek 3. férfiak... És tudjátok mit? Elviseljük. Nemtudom hogy miért, de ha a férfiak felborítanák az egyensúlyt, a világ (még ennél is) rosszabb lenne.
Igen, egy nő keményen dolgozik. De fog keméyebben dolgozni, mint a férje?
Bocs, ha valakit megsértettem. Nem ez volt a célom.

Mármint konkrétan az, hogy szép szóval szeretne bárkit is befűzni.
Bocsánat, ha nyers voltam, de Vele szemben még ismeretlentől sem tűrök el ilyen feltételezéseket.

Amiket most soroltál az illem(ki mennyire tanulta meg) ..nemtöl független..
a lányok is elöre engedhetnek bárkit egy közlekedési eszközön..
mi lányunk is benevedesedhetünk egy jo pasitol
a ház égése..meg hát..--elég pancser vagy ha felgyujtottad idd a levét:D(poén volt)
nem tudom de nem értek veled egyet...

> mégis ezért imádtok minket:)
Ne vicceljünk ekkora szörnyűségekkel, ha kérhetem :) Tényleg ennél csak sokkal szebb dolgokat szeretnek a férfiak a nőkben.
19:48-nak
Az előreengedést nem autóból értettem, hanem gyalog, mondjuk egy bejárati ajtónál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!