Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúúk véleménye érdekelne! Mitgondoltok erről?
Igaz, hogy csaj vagyok, de csak azt tudom neked mondani, hogy:
"Attól, hogy fényes az alma, még lehet kukacos."
bejönnek, meg másmilyenek is, sok minden lehet szép egy lányon.
a szép dolgokat nem bűn megnézni. én is megnézek egy jól öltözött palit, megnézem hogy milyen ruha van rajta. megnézi az ember a konkurenciát.
az utolsó amit írtál bárcsak ilyen lenne minden lány :)
am az öltözködés látszon h ad magára a modell alkat nem biztos h mindenkinél megvan de mindenkinek mások az értékei
a belső is fontos hiába szép valaki ahogy írták lehet jól mutat de mi van ha belül kukacos?
Annyi h a saját életed éld ne próbálj mást lemásolni mert az mindig rosszul sül el.
persze amiket leírtál az csak ilyen felszínes dolog
amiket te is ugyan úgy megcsinálhatsz, de ha ismered is ne próbálj teljesen azzá a lánnyá válni, legyél te is egy egyéniség ne legyél egy divatmajom :D a fiúk azt értékelik ha egy lány más mint a többi, de szerintem ez a lányoknál is úgy van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!