Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mennyire számít a haverok véleménye az aktuális barátnőről?
Jó kedvemben találtál ezért normálisan álaszolok.
Szerintem nagyon sokat számít mármint ha van egy ilyen helyzet hogy a barátoknak nem szimpi acsaj akkor megpróbálom valahogy össze barátkoztatni őket
Tegyük föl, lenne egy barátnőm aki nekem nagyon tetszene, és sok negatív véleményt kapnék, nem a lányt hagynám el, hanem a haverjaimnak erősen megmondanám a magamét.
21/f
Attól függ, milyen a társaság....:) Toleráns haveri körben nem számít, de vannak olyan haverok, akik nagyon ki tudnának ilyesmi miatt kezdeni.
Én fiú vagyok, de nekem volt olyan, hogy egy csajnak nagyon tetszettem. Úgy nézett francia órákon(évfolyamtársam volt gimiben, de együtt járunk franciára), hogy majdnem elolvadtam. A tipikus menő csaj, én pedig nem voltam az az álompasi akkoriban a korosztályom szerint-persze azért jól néztem ki, csajokkal sosem volt gondom;). A csajt a barátnői teljsen lebeszélték rólam, mert volt egy kis afférom az egyik barátnőjével, és a csaj kicsit megsértődött rám-ok nélkül- és terjesztett rólam 1-2 nem túl imponáló dolgot. Sajnos nem lett belőle semmi, de én még reménykedem, hogy egyszer összehoz az élet, még ha egy csak egy szenvedélyes szeretkezésre is. Időközben sajnos összejött egy tipikus menő gyerekkel, velem meg nagyon, de nagyon távolságtartó lett. C'est la vie.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!