Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérdés a fiúk lelkivilágáról:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdés a fiúk lelkivilágáról: Nem kellek eléggé, félreértem, vagy fél, vagy miért jutok el minden fiúval aki tetszik nekem egy pontig és nem tovább? (18, l)

Figyelt kérdés

Kérdés: ha fiúkkal kerülök kapcsiba, annak három lefutása szokott lenni:

1.semlegesség, barátság, stb. 2. belém esnek, bevallják, nekem meg menekülési reflexem lesz tőle. Ezt többnyire előre tudom, hogy így fog történni, mármint azt is, hogy ez a fiú belém fog esni, ezért később magamat hibáztatom, holott én tényleg semmi mást nem teszek, minthogy kedves vagyok meg normális, mint általában. 3. ha találkozunk, a srác azt szeretné, hogy vele legyek, tehát mellette üljek, vele beszélgessek, stb , és láthatóan fizikailag is vonzódik hozzám, de ezt csak akkor nyilványítja ki, ha mások nem veszik észre. (értsd meglepő mondatok: szeretek veled lenni, ments meg önmagamtól,gyere velem +meglepő kontaktok, megfogja a kezem, átkarolja a vállam, stb. ) Mások annyit vesznek észre ebből, hogy ő „bír” engem. számomra viszont nyilvánvaló, hogy ennél kicsit többről van szó. Mintha számára sem lenne egyértelmű hogy miért szeret ennyire.(akár szeretettel) de ezen a ponton túl nem jutunk, mert vagy én megunom és elkezdek távolodni/bunkózni vagy ő hagyja abba ezt a viselkedést egyik percről a másikra. Mégis mi játszódik le ilyenkor egy fiúban? Ez a nem kellesz eléggé tipikus esete? Anyakomplexus? Vagy türelmetlen vagyok? Ezek a srácok persze többnyire tetszenek nekem de vagy nem vagyok benne biztos, hogy szeretnék velük kapcsolatot vagy tudom, hogy nem lehet. (másik kontinensen él, barátnőm expasija, stb.) Konkrét kérdésem tehát: miért történik olyan gyakran a harmadik eset és hogy kerüljem el? Például ezektől a fiúktól kétszázszor hallottam már, hogy szeretnék veled beszélni/majd akarok mondani valamit, aztán, hogy nem fontos, mégse,izé majd máskor én meg megkattanok ettől. És főleg, nem tudom meddig engedjem elmenni? Mindig is úgy gondoltam, hogy aki nem a pasim, hozzám se érjen, de néha jól esik egy ölelés/játékos verekedés. (itt megjegyezném, se tapi, se smaci-na jó, a részéről egy kis tapipróbálkozás néha)

2010. máj. 17. 14:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nagyvonalakban. :D Lényeg hogy ne félj kicsit közelebb engedni embereket. Persze ne dobd oda magad, de engedj nekik egy kicsit, hogy érezzék nem hiába törik magukat. Így aki komolyan gondolja kitartóan ostromol majd a kis jelekkel, de akik csak egy kósza numerára pedálozik, hogy aztán behúzzon még egy strigulát, az meg lassan ki fog hullani a mezőnyből. (2. voltam megint)
2010. máj. 17. 16:16
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, a többiek mit gondolnak, szerintem igen. :)
2010. máj. 17. 16:21
 13/19 A kérdező kommentje:
Ok, köszi, ezzel segítettetek. De lenne ide még egy kérdésem: ha egy olyan sráccal van ez a hármas szint, akivel nem lehetünk együtt (egyszerűen képtelenség) és neki barátnője is van, akit állítása szerint szeret akkor ez hogy lehet? úgy értem, ha ezt a meg akar dugni dolgot nem vesszük számításba (mert itt nem is jöhet számításba) lehetséges, hogy szereti a barátnőjét, de mégis igénye van erre az "együttlétre"? Nemigen beszélgetünk, csak egyszerűen szereti, ha abban a helységben/kanapén vagyok ahol ő. Nem tudom ezt hova tenni..Talán a hormonok? (Még soha nem találkoztam a barátnőjével és nem láttam őket együtt de illik hozzá az alapján amit tudok)
2010. máj. 17. 16:47
 14/19 anonim ***** válasza:
miért nem vehetjük számításba h csak meg akar dugni ha van csaja? sztem annál valószínűbb
2010. máj. 17. 16:57
 15/19 A kérdező kommentje:
mert tudja hogy semmi esélye rá. annyira, hogy nulla. persze, akarni attól lehet. de nem hiszem, hogy erről van szó.
2010. máj. 17. 17:07
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia! "Ketteske" vagyok :P

Na eddig én voltam a hangadó ahogy elnézem, de ez nagyon nehéz. Itt már tényleg nagyon sok tényezőt számba kell venni és, nekem legalábbis ismernem kéne a srácot is hogy konkrétabbat tudjak mondani. Az is lehet hogy a barátnőjével már eléggé ramatyul vannak, és mér ki szeretne szállni a kapcsolatból, vagy az is lehet hogy hullámvölgybe van, és valamit nem tud megbeszélni a lánnyal / nem kap elég szeretetet és máshol is próbálja a pozitív visszacsatolást megtalálni. Ha gondolod pü-ben add meg az msn címed és dumálhatunk róla.

2010. máj. 17. 17:46
 17/19 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem tudok pü-t írni, de megadom a mail címem és ha netán gmailes vagy, ott van chat. tucsokne@gmail.com

2010. máj. 17. 20:41
 18/19 anonim ***** válasza:
[link] Meny el a patikába azt vegyél -.-
2010. máj. 18. 00:27
 19/19 anonim ***** válasza:
sorry nem ide szántam ezt a kommentet XD
2010. máj. 18. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!