Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az zavarja, hogy idősebb vagyok, vagy csak félreértem a közeledést? (bővebben lent)
1. sztem kicsit elbizonytalanítja, hogy 3 évvel idősebb vagy
2. azért kéri ki magának a dolgot, mert fél a te reakciódtól így gyorsan elveti a témát
3. hát a részegség felerősíti az érzelmeket és vágyakat
4. egy fiú sem bír folyamatosan olyan arcot mutatni egy csajnak mint amilyet a nő akar. kicsit önmagának is kell lennie:)
Köszi:) és irigyellek...:P
Csak attól félek, hogy ha közeledem felé, és ne adj' Isten mégsem tetszenék neki, akkor a barátságot is elrontom. Bár így, hogy ő nem közömbös, ezt már úgysem lehet sokáig húzni. Na ha átjön, majd figyelek :D
Szerintem a srác nem hisz magában sem a szerencséjében! Ha igaz amiket leírtál akkor nagyonis bejössz neki és foglalkoztatod őt! Gyámoltalan, és gátlásos a csávó! Szégyellné az érzéseidet mert a tesód egyből cikizné, és a srác azt hiszi, hogy ez olyan férfiatlan nyálas dolog lenne,és bedől ennek a sztereotíp f@szságnak, mert attól tart hogy a tesód meglátja a sebezhető emberi oldalát, és az érzelmeit. Valójában erre büszkének kéne lennie, és vállalnia kéne.
Szerintem beszélj a tesóddal, aztán meg a sráccal, ha már az élet így kicseszett vele, hogy gátlásosságot kapott örökségül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!