Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozóhelyen a lányok vagy nök hogyan fogadják szivesen a fiúk közeledést?
Szórakozóhelyen csak akkor, ha látszik rajta, hogy nincs pia hatása alatt, és normálisan közeledik, nem úgy, mint aki első este meg akar fektetni a mosdóban vagy kint a kocsiban. Legalábbis én. De én már lehet, hogy "koros" vagyok. Pár éve nem tudom, hogyan vélekedtem volna a dologról :) Meg igazából a mai csitrik helyébe se tudom beleképzelni magam, de ha komoly barátnőt szeretnél, nemcsak egyéjszakás kalandot, akkor szerintem ne olyan szórakozóhelyen próbálkozz, ahol hemzsegnek a részeg tinik. Hanem valami csendesebb kocsmában, pubokban, teázókban.
20/L
Nem ciki, ha a barátnőivel van, és te félrehívod vagy valami. Sőt, épp ellenkezőleg. A mai csajok ettől be vannak ájulva! (tudom mit beszélek, 15 éves vagyok)
Hogy hol fog meg? Háát. A lánytól is függ, hogy ő hogy táncol. Ha szexis, akkor nyilván mehet a fenék is. Ha ő visszafogott, te is legyél az. A számát kérdd el!
Ez amit most írni fogok elég szélsőséges példa.
Voltam bank dance hallban(és ez szerintem minden ilyen szinvonalű helyre vonatkozik), volt ott egy srác(23körüli)és ő mondta hogy annyi itt az egész hogy odamegyek hogy "szia nem zavarlak?" és ha azt mondja h nem zavarom karoljam át.
Az ilyen helyeken ennyi elég, sőőőt.Nem vagyok alapvetően iylen fajta, inkább szeretek ismerkedni, beszélgetni, de amikor kedves voltam és kúltúráltan közeledtem úgy elküldtek a .....:D!
Normális helyeken viszont ha odamész egy neked tetszú lányhoz magabiztosan és udvariasan akkor tolerálni fogja, és valószinüleg nem hajt el, DE ebben az esetben viszont nem jelenti feltétlenül azt hogy bejössz neki, csak annyit h szimpatikus vagy.(legalább emberileg remélhetőleg:D)
És mégvalami a végére.Ezzle nem mondok neked újat, de a nőkőn nehéz a férfiaknak kiigazodni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!