Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/ férifiak! Az olyan lányokat is elitélitek, akik mondjuk egy szórakozóhelyen táncol veled, esetleg csókolóztok?
Ha táncol velem, azért nem ítélem el. Ha smárol is velem (bár az az én esetemben kizárt dolog), azért már igen.
Miért is mi tettünk ilyenné titeket?
Nem vagytok ti komplettek...
en azokat itelem el akik nem tancolnak velem, nem csokoloznak velem es nem fekszenek le velem. Magyaran akiknek nem kellek.
Akiknek bejovok azokat mi a retekert itelnem mar el?
Már mért itélném el azt ,aki csókolózik velem?:O Előbb ítélem el aki nem,de egyébként persze azokat sem ítélemel!
Könnyen adják magukat? Hát én nem ezt vettem észre,azért barátnőt találni nem olyan egyszerű...
Eleve nem járok diszkóba. De még ha erre vetemednék sem hagynám, hogy valami ismeretlen kis ribanc lesmároljon. Ki tudja, hogy előtte kit szopott le a WC-ben.
Szóval a k.rválkodás legújabb indoklása, hogy a lányok nem találnak maguknak senkit és ezért rákényszerülnek erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!