Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Vagy csak félreértem?
Hát valamiről beszélt a tanár,ő viccesen reagált rá,és ránéztem,ő meg hirtelen rám,és pár másodpercig néztük egymást mosolyogva,de van hogy eggyikünk se mosolyog.
Ma is álltunk lent a büfénél mosolyogva beszél nekem,és hirtelen láttam hogy lesiklik a szeme a melleimre,pedig nem nagyok. :O :$
Szóval az ilyet észre veszitek!!
Akk jobb vigyázni:D
Amm:Biztos bejössz neki!
Az igen!
Nyíltan nézte a melleidet, úgy, hogy te is láttad? XD
Amúgy ha nem nagyok a melleid, s mégis nézi, akkor szerintem tetszel neki XD (Bár van akinek a kisebbek jönnek be pl. nekem)
A kérdésre pedig: Én is legtöbbször azt a lányt nézem, aki tetszik nekem. Van hogy nézek mást is, de Őt a legtöbbet. Bár én elkapom a tekintetemet ha visszanéz :)
Mindent összevetve szerintem tetszel neki. 14/F
:)
Különösebben nem beszélgetünk,csak néha-néha pár szó.
Hát nem úgy kell elképzelni hogy percekig bámulta,csak láttam hogy lesiklik a szeme. De hogyan tudnám biztosan kideríteni? Nem szeretném ebbe a barátnőket meg ezeket belevonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!