Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő is vonzódik hozzám vagy félreértem?
Jóban vagyunk, de hála isten nem barátok. Sokat vagyunk együtt a csajjal. Nekem tetszik, sőt, bele vagyok zúgva, és ezt tudja is.
Amit rajta észrevettem:
- a közelemben ideges/izgul...korábban mesélte is ,hogy ez nála akkor van, amikor valaki "olyan" közelében tartózkodik
- ha másik/konkrét csajról mesélek, akkor mindig szól, hogy ne mondjam tovább
- MSN-es kiírások...
- vannak dolgok, amikről olyan sejtelmesen beszél, hogy majd megmutatja, majd megsúgja, majd elmondja....stb
- keres, és közös programokat szervez...séta, park, tér, kávézó stb.
- olykor észreveszem, hogy fél szemmel figyel, és ha odafordulok, elrántja a fejét
- amikor együtt vagyunk, nem baráti a beszélgetés, inkább mint két, egymást kiismerő fiatal...
Szerintem ő is vonzódik hozzád.:D
Már a felénél lehetett levonni következtetéseket.:D:D
Szal sztem tuti.:)
Hát szerintem ezt te sem kérdezed komolyan. :)
Valószínűleg totoál odavan érted a csaj, és arra vár, hogy legyél már bátor. Ne beszélj, ne kérdezz, csókold meg. :)
Ezek alapján tetszel neki, de ezekben a kérdésekben mindig a pozitív dolgokat írják csak le, szóval nem tudom mennyi az amit te látsz bele
19L
b+ , ne hagyd h a csaj akarjon irányítani, abból sosem sül ki jó dolog, pláne h azt sem tudják szinte sohasem, h mit akarnak, meg kell nekik mondani, h:
EZT akarod, világos!
hidd el, bejön ;)
addig úgysem tekint rád férfiként, míg nem érzi h tudod h mi kell neki
tapasztalat ;)
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!