Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, aki elég bátor, szereti a társaságot és a bulikat és mégis visszafogottabb lányokhoz vonzódik? 20L
Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 09:42
1/13 anonim válasza:
Igen, én:)
Visszafogottabb lány már nincsen! Szörnyű, hogy tele van mű csajokkal minden, agyonsminkezett.....S
2/13 anonim válasza:
Igazából férfiként nem értem mi negatív van egy visszafogott lányban?
3/13 A kérdező kommentje:
vannak még visszafogott lányok :D
én visszafogott nőként nem értem. személy szerint, jobban vonzódok azokhoz a pasikhoz, akik "nagyszájúbbak" mint én, talán pont azért, mert csodálom ezt bennük. viszont ezt fordítva sose tapasztalom.
2011. szept. 2. 09:57
4/13 anonim válasza:
Szerintem te a lehetettlent keresed, mert két olyan tulajdonságot állítassz egymással szembe amelyek nem férnek meg egymás melett... Aki szeret bulizni járni és a társaság közepe azt nem fogja érdekelni, sőt észre sem veszi a visszafogotabb lányokat, mert sokkal magasabb szinten "pörög".
Ez az én személyes véleményem.
5/13 anonim válasza:
ma 11:06!
Jól leírtad, egyetértek veled.
6/13 anonim válasza:
létezik. de már foglalt. ;D
20L
7/13 anonim válasza:
én találtam egyet, de nem adom.
8/13 anonim válasza:
Állítólag ilyen vagyok, mégis küzdenem kell egy visszafogott lány szívéért.
10/13 anonim válasza:
Én is olyan pasi vagyok,csak azok a viszafogottab lányoknak vagy nem tetszem vagy félnek tőlem...pedig nenm tudják hogy miből is maradnak ki... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!