Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan pasi, aki elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan pasi, aki elég bátor, szereti a társaságot és a bulikat és mégis visszafogottabb lányokhoz vonzódik? 20L

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 09:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
én olyan fura helyzetben vagyok, hogy visszafogott vagyok, mégis járok bulizni és szeretem a társaságot, csak nem vagyok a társaság közepe.
2011. szept. 11. 12:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, írod hogy nem vagy a társaság közepe. Mindössze ebből gondolod hogy visszafogott lennél?

Társaság közepe mindig csak 1-2 ember lehet :) A maradék 5-10 akkor mind visszafogott? :)

Nem vagy te visszafogott csak azt hiszed. Vagy utalt valaki ilyesmire?

2011. szept. 11. 13:02
 13/13 A kérdező kommentje:
nem utaltak, mondták, hogy én csendesebb típus vagyok :D én nagy társaságban csak keveset szólalok fel. ha 1-2 emberrel vagyok, akkor sokat beszélek.
2011. szept. 11. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!