Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, az 5 közül melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az 5 közül melyik kizáró ok nálatok?

Figyelt kérdés

1. Mindig felgyűröm magam alatt a lepedőt, és úgy is marad, mert mikor a legjebbat fekszem, nem fogok felkelni megcsinálni.

2.Mikor eszek, nagy mocskot hagyok magam után.

3. Mindig letépem a függönyt, és úgy is marad, mert olyankor ideges leszek, és úgy hagyom.

4. Mindig elfelejtem, mit hova rakok, és utána a másikon követelem idegesen, mert én ugyan "oda" raktam, de nincs ott.

5. Mindig égve hagyom a villanyt.

2017. máj. 20. 10:46
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Hát édes fiam, párkapcsolat helyett neked egy atyai pofonra lenne szükséged, hátha az helyretenne, ha már a szüleid egy ilyen lusta, igénytelen disznót neveltek belőled.
2017. máj. 20. 17:31
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Először is, amiket írtál, azok úgy hangzanak, mintha egy húsz éves házasságban mondta volna egy zsémbes feleség. Kizárt, hogy igaz legyen, amivel kezded, hogy mindig. Valszeg úgy igaz pl., hogy ha letéped a függönyt (gondolom, elengedett a csipesz), akkor bosszant, és úgy hagyod. Nyilván nem mindig enged el a csipesz...

Ezeket figyelembe véve, és számolva azzal, hogy egyébként szereted a párodat, és ő is téged, ezek apróságok, minden kapcsolatban előfordulnak, és ugyan lehet, hogy szót érdemelnek, de gondolom akkor fölállsz a létrára, és visszacsipeszeled azt a rohadt függönyt, hogy ott dögölne meg, aki kitalálta ezt a szar csipeszt... :DD

Elképzelem a szerető barátnőt, amikor a villanyborotvádat nem találod, azt kérded tőle pikírten hogy hova a francba tüntette el, mire összecsomagol, és hazaköltözik a mamához... Itt írta, hogy ő bizony nem tűrné. Mit ér akkor az olyan párkapcsolat?! Az életben nem így mennek a dolgok.

Szóval, kellene, és biztos, hogy lehet is rajtad egy kicsit nevelni, de ezek nem adnak okot szakításra. (A villanyszámla maga is ránevel, hogy az 5.-ről leszokj, amint saját lakásod lesz.) :)

2017. máj. 20. 17:33
 33/33 anonim ***** válasza:

Mindegyik javítható, már ha hajlandó az ember a változásra.

Mondjuk a feleslegesen égve hagyott villanyokra allergiás vagyok.

2017. máj. 20. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!