Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nálatok mi az ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok mi az ami hátrány egy fiúnál?

Figyelt kérdés
Itt nem a külsőre gondolok,mert ugye bár mindenkinek más tetszik.Itt inkább személyiség jegyekre gondolok,elfoglaltságokra.
2017. febr. 26. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Felelőtlenség, megbízhatatlanság, hűtlenség, iskolázatlanság, műveletlenség, hímsoviniszta hozzáállás
2017. febr. 26. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:

A külsőség nagy úr.

Személyiség fontossága a józan észre alapszik, míg a külsőség az ösztönökre, ami el tudja venni az eszüket.

2017. febr. 26. 13:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Megbízható, hűséges, tanult férfiként, aki a neki tetsző nőkért szinte bármit megtenne, és szereti őket boldoggá tenni, megtapasztaltam hogy mi a hátrányom a nőknél: nem játszom el az alfahímet, hogy én milyen f@5zagyerek vagyok. Ez általában kizáró tényező.
2017. febr. 26. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Rosszul tudod, minden lánynak ugyanazok a fiúk tetszenek külsőre. Ha ennek az ellentéte vagy, az kizáró ok.
2017. febr. 26. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a műveletlenség. Nálam még az is kizáró ok, ha dohányzik,de ezzel sokan nem így vannak. Ami még hátrány, hogyha képtelen hosszabb ideig figyelni rám.

De ami fontos, legyen férfias, ezt úgy értem ne nyávogjon,mint egy kislány, merjen kimondani dolgokat, de nem kell túlzásba vinni. Legyen jó társaság, kezdeményező.

Szerintem ezek megnyerőek tudnak lenni.

2017. febr. 26. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdektelenség. Ezt most csak úgy tudom megfogalmazni, hogy mi a "jó", de a lényeg ugyanaz. Legyen nyitott az új dolgok felé: új hobbi, új úticél, új kultúrák, a sajátjától eltérő vélemények, a komfortzónából való kilépés...
2017. febr. 27. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!