Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nálatok a mensa-tagság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok a mensa-tagság elôny, hátrány vagy semleges?

Figyelt kérdés
2016. aug. 7. 17:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Semleges.
2016. aug. 7. 17:18
 2/18 anonim ***** válasza:
60%
Pontosabban addig semleges, amíg elnem mondja, utána negatív, mert hiúság, beképzeltség valamire, ami nem érdem. Ha vki a telhesítményére büszke, az más. Hogy a másik a hétköznapok szintjén mennyire értelmes, azt majd úgyis eldöntöm. Ha egy gyakorlatiatlan vagy konfliktus kezelésre képtelen ember, akkor végképp mindegy, hogy tud rejtvényt fejteni.
2016. aug. 7. 17:21
 3/18 anonim ***** válasza:

Biztos nem mozgok olyan körökben, de én soha nem hallottam a Mensáról, most utánanéztem. Jó tudni, hogy ilyen is létezik. Kíváncsi lennék rá, hogy nekem mit hoz ki, de azt a pénzt, amibe kerülne, másra is el tudom költeni, és a szabadidőmből sem biztos, hogy tudnék áldozni.

Nekem mindaddig semleges, amíg nem akar ezzel felvágni valaki, illetve nem arra menne ki a játék, hogy kevésre tart, és felsőbbrendűnek gondolja magát másoknál.

2016. aug. 7. 17:27
 4/18 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, hogy a Mensa tagság mellett kezdesz-e valamit az eszeddel. Mert ha ez neked csak arra jó, hogy menőzhetsz vele, akkor az hátrány. Egy csomó Mensa-szintű IQ-val rendelkező embert ismerek (mukából kifolyólag), és egyetértek abban hogy az intelligencia becsülendő. Ha viszont te nem egy olyan hivatást vagy egyéb tevékenységet választasz, ahol erre szükség van, vagy ahol az intellektusoddal másokon illetve magadon tudsz segíteni, akkor mire fel a büszkeség?
2016. aug. 7. 17:51
 5/18 anonim ***** válasza:
Én lehetnék Mensa-tag, de inkább nem szeretnék ehhez tartozni. Szóval nekem semmiképp sem jelentene előnyt.
2016. aug. 7. 17:53
 6/18 anonim ***** válasza:
58%

Semleges.

Ha az ismerkedés elején hozza fel és azt látom hogy még ezzel bevágódni is próbál nálam, akkor meg már negatív inkább.

Ezzel az információval nem tudja elérni, hogy növekedjen az iránta érzett vonzalmam.

De ha már más okokból (személyisége, kinézete) tetszik nekem és ezt utána közli (mondjuk pár randi után), akkor akár még ez növelheti is a vonzalmam. Csak ne azt lássam hogy ezzel próbál csajozni, mert az nagyon béna.

2016. aug. 7. 18:19
 7/18 anonim ***** válasza:
75%
Hátrány. Lehet, hogy nincs igazam, de kapásból a sznobizmusra asszociálnék, ha azt hallanám valakitől, hogy ilyesmihez akar csatlakozni.
2016. aug. 7. 18:21
 8/18 anonim ***** válasza:
83%
Semleges. Az, hogy valakinek magas az IQ-ja még nem jelenti egyben azt, hogy jó, kedves, szerethető ember is. Márpedig ezek a tulajdonságok sokkal inkább fontosabbak. Engem inkább ez érdekel, nem az, hogy mennyire ász egy IQ teszt kitöltésénél.
2016. aug. 7. 18:26
 9/18 anonim ***** válasza:
45%

Látod, ez tökmindegy. De ha az “ötvenes karral rendelkező macsók klubja“ tag lennél akkor viszont...

:S

2016. aug. 7. 19:17
 10/18 anonim ***** válasza:

9:

Mekkora kamu vagy. Tegyük fel hogy:

140-es IQ-s mensa tag:

[link]

90-es IQ-s nő:

[link]

Mert a világon kizárólag csak az IQ számít...

Nem kéne ilyen álszentnek lenni

2016. aug. 7. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!