Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hátrány csajozásnál ha nincs jogsim? 25F
Nem hiszem, hogy ezen múlna a dolog. Soha egyetlen alkalommal sem kérdeztem meg az illetőt az első randin, hogy "Van autód?".
Hallgass rám egyébként és a saját érdekedben tanulj meg vezetni. Nem a nők miatt, hanem a munka miatt. Sokkal könnyebben kapsz munkát, ha van B kategóriás jogosítványod. Sok tanfolyamhoz is kötelező már.
Nekem nincs jogsim és nagyon jól teljesítek a nőknél számok alapján is
Szerintem akinek vannak egyéb tulajdonságai, az nem szorul rá a jogsira csajozásban. Picit segíthet, de vannak a jogsinál ezerszer fontosabb külső és belső tulajdonságok is, amik sokkal jobban segítenek a csajoknál
23/F
Attól függ. Pesten laksz? Akkor kb fölösleges.
"Vidéken" laksz? AKkor tuti megcsinálnám, de nem a csajozás miatt, hanem úgy általában hogy legyen. (Munka, kirándulás, bevásárlás, sürgős esetek, stb, ezer dologhoz nagyon hasznos egy jogsi/autó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!