Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány a csajozásnál hogyha a fiú némileg pattanásos?
Hát egy pár pattanás még nem a világ vége.
De hogyha az egész arca dugig van vele nem ártana ellátogatnod egy bőrgyógyászhoz.Van egy ismerősöm lány akinek már ngyon teli volt pattanással az arca annyira hogy bőrgyógyászhoz járt.
Egy jó kozmetikus azért tud segíteni a dolgon! Fiú létedre sem "ciki" oda járni...
A kérdésedre válaszolva, az én párom is pattanásos volt, főleg a homlokán. Aztán elkezdett dolgozni egyetem mellett, és a pattanásai eltűntek. Most, hogy készült az államvizsgájára és rengeteget stresszelt rajta, megint kijöttek a pattanások. Kérdezte is, hogy mit csináljon velük - elküldtem kozmetikushoz. Azóta "csodálatos" a bőre! :)
"Egy pár pattanás még nem a világ vége.
De hogyha az egész arca dugig van vele nem ártana ellátogatnod egy bőrgyógyászhoz"
Ennyi a lényeg. Ha nem vészes akkor szépen figyelj oda a bőrödre, hogy legyen mindig ápolt stb, pld a rendszeres arcmosás sokat segít.
Egyébként meg, a csajokat jobban fogja érdekelni a "fellépésed", a gesztikulációd; azaz a kisugárzásod. Ez a döntő nem pedig plusz/mínusz pár pattanás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!