Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nálatok hátrány, ha egy nő nem hord magassarkút?
Hétköznapokra abszolút nem, alkalomra talán 1-2x, de többnyire még ott sem. Nagyon csalódottak lennétek, ha egy megbeszélt találkozóra/randira a lány például csak egy sima balerina cipőben menne el, de hozzá mégis felvenne egy szexi, vonzó ruhát? Persze nem kirívót.
Bevallom, rólam van szó, és mondjuk alacsony se vagyok (durván 174 cm) de nem igazán tudok benne menni, bénázni, csámpázni, de főleg hasra esni nem szeretnék benne. Nem tudom azt örömmel viselni, ami nem kényelmes :S 19 éves vagyok.
Azt hordd ami kényelmes neked.
36 F
én most parasztgyerekkel járok, elvisz gyalogolni a pusztába meg traktorozni ilyenek, szerintem kimondottan örül hogy dorkóban jövök :DD
eddig egy randink se volt olyan, ahol ne törtem volna ki a bokám ha tipitopi cipőben mentem volna
A magassarkúban is tudni kell járni. Ha nem megy, akkor szerintem se erőltesd, mert vagy valami bajod lesz vagy szimplán kiábrándító.
Hordj olyat, amit szeretsz és kényelmes.
Dehogy hátrány.
Sőt nálam egy hatalmas jó pontot szerez az ilyen lány!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!