Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bratilla kérdése:
Fiúk, férfiak! Hátrány a szemetekben, ha egy lány nem hord magassarkút?
Figyelt kérdés
Mindig csinosan és nőiesen öltözködöm, de magas vagyok, nem akarom tovább nyújtani a lábaimat, akkor már tényleg nagyon-nagyon magas lennék. Szerintetek ez mekkora probléma? Mert mindenki írja, hogy magassarkúban igazán nő a nő. :/2013. jún. 23. 16:52
1/15 anonim válasza:
Pont nem érdekel minket szerintem. ;)
2/15 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok :/ szivesen hordanék magassarkut,olyan szépek *.* de tul magas lennék :/
3/15 anonim válasza:
Nem hátrány, magassarkúban amúgy sem lehet főzni, mosogatni meg takarítani.
4/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem "kötelező" darab a magassarkú. Úgy is lehetsz csinos ha nem hordasz olyat. Lásd a barátnőm, ő se szeret hordani, mégis csinosabb mint sokan mások :)
5/15 anonim válasza:
Sőt egykét magassarkútól még a falra is tudnék mászni.
6/15 anonim válasza:
Nem kell magassarkú. Számomra úgy is csinos egy nő, ha nem is hord semmit.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Viszont sokszor olvasom, hogy a dögösséghez, eleganciához hozzátartozik. Meg hogy a férfiaknak is mennyire bejön.
Viszont ha alapból hosszúak a lábaim, azzal ki lehet váltani" ezt?
2013. jún. 23. 16:58
8/15 anonim válasza:
Nem. Ki nem állhatom, ha egy lány magassarkút visel, mert az a rohadt kopogás felbassza az agyam, mert olyan monoton az egész.
9/15 anonim válasza:
Van olyan alkalmi ruha, amihez kifejezetten jól áll, de hétköznapokon mindegy szerintem , így számomra nem probléma:D
10/15 anonim válasza:
Nem tudom mikor foglyátok fel hogy qvára nem érdekel milyen ruha van rajtatok, az a legjobb ha semmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!