Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mitől lesz egy lány vonzó a szemetekben? 20l
1. Ha jó a segge
2. Ha szép arca van
3. Ha jó melle van
4. Ha divatosan és csinosan öltözködik
külsőre ezek.
Én úgy tartom, hogy: " Külső emgfog, belső megtart"
Tehát nem fogok egy lánnyal összejönni azért mert intelligens szép, és jól el lehet vele beszélgetni , viszont csúnya, nem az én esetem,
És egy olyan lánnyal se fogok összejönni aki szép ugyan , de buta, vagy kurv*ás, stb... A lényeg ebben rejlik, nála a legfontosabb belső tulajdonságok közé tartozik az intelligencia, (ami nem összekeverendő a lexikális tudással - nah ezt szépen mondtam mi?! :D ) 16/F
Külsőleg ha szép az arca és szép, hosszú haja van neki (hajnál számomra az már szépnek számít, ha rendesen meg van mosva) emellett normális alakja van és nőiesen öltözködik (utóbbi nem egyenlő azzal, hogy kint van a melle).
Belsőleg, ha kedves, és el lehet vele komolyabb témákról is beszélgetni, ugyanakkor van humora is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!