Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bratilla kérdése:
Fiúk, férfiak! Hátrány a szemetekben, ha egy lány nem hord magassarkút?
Figyelt kérdés
Mindig csinosan és nőiesen öltözködöm, de magas vagyok, nem akarom tovább nyújtani a lábaimat, akkor már tényleg nagyon-nagyon magas lennék. Szerintetek ez mekkora probléma? Mert mindenki írja, hogy magassarkúban igazán nő a nő. :/2013. jún. 23. 16:52
12/15 anonim válasza:
Nem hátrány, de nem is előny. Kivéve magas lányoknál, ott kifejezett előny a nekem, ha nem magasabb nálam, és nincs olyan magassarkúja, amiben magasabb lenne.
Butaság, hogy magassarkúban igazán nő a nő. Az eleganciához nem értem, miért lenne köze.
13/15 ASOT válasza:
Természetesen jól is állhat egy normális magassarkú.
De alapjáraton magasról lesz@rjuk hogy a csajszi abban járkál e, nem azt nézzük :)
15/15 anonim válasza:
A nő, nem a magassarkútól lesz nő... A nőiesség belülről fakad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!