Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, az 5 közül melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az 5 közül melyik kizáró ok nálatok?

Figyelt kérdés

1. Mindig felgyűröm magam alatt a lepedőt, és úgy is marad, mert mikor a legjebbat fekszem, nem fogok felkelni megcsinálni.

2.Mikor eszek, nagy mocskot hagyok magam után.

3. Mindig letépem a függönyt, és úgy is marad, mert olyankor ideges leszek, és úgy hagyom.

4. Mindig elfelejtem, mit hova rakok, és utána a másikon követelem idegesen, mert én ugyan "oda" raktam, de nincs ott.

5. Mindig égve hagyom a villanyt.

2017. máj. 20. 10:46
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Pedig sorban állnak a lányok. ;)
2017. máj. 20. 13:01
 22/33 anonim ***** válasza:
Engem az 5. nem zavar.
2017. máj. 20. 13:02
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Jol van kerdezo, fonyeremeny vagy, tudomasul vettuk. Azt nem ertem akkor miert firtatod h idegen noknel mik a kizaro okok?
2017. máj. 20. 13:17
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

2-es miatt vagy dzsuvás.

Nem vagyok frusztrált, csak tudom, mit akarok, és mit nem. Agresszív, trehány kis disznó nem kell.

2017. máj. 20. 13:20
 25/33 A kérdező kommentje:
Én nem állítom, hogy főnyeremény vagyok, csak ti vontok le olyan következtetéseket, ami nem igaz.
2017. máj. 20. 13:26
 26/33 A kérdező kommentje:

Szeretem a rendet, és rendet is raknék magam után, ha nem lenne más, aki megcsinálja.

2017. máj. 20. 13:32
 27/33 anonim ***** válasza:
73%
2,3,4. Én nem akarok disznóólban élni, de a csicskája se vagyok senkinek, hogy pakolásszak utána állandóan. Illetve ha hülye vagy, és szétszórod a cuccaidat, ne velem ordibálj, mert rövid úton kiraklak a francba. A lepedő meg a villany apróságok, nem zavar.
2017. máj. 20. 13:35
 28/33 anonim ***** válasza:
A kerdesre nem valaszoltal: ha minden oke mert minden ujjadra jut egy no, akkor minek irtad ki a kerdest? +1 Mivel nem ismerunk ezert az alapjan itelunk amit leirtal, ezen nem kene megsertodni...
2017. máj. 20. 13:38
 29/33 anonim ***** válasza:

Ezek többsége mind trehányság, lustaság.

Az ágyat gondolom reggel, de legkésőbb este azért megigazítod :)

A 4. meg nem mindegy milyen, mert ha 2 perc után rájössz az még elmegy, de ha egy órát üvöltözöl, az baj.

3-hoz tipp:: A függönyt én bottal tologatom, úgy nem kell ráncigálni :)

2017. máj. 20. 13:39
 30/33 A kérdező kommentje:
Dehogy üvöltözök, ne ilyen durvának képzeld el azt az idegességet.
2017. máj. 20. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!