Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az 5 közül melyik kizáró ok nálatok?
1. Mindig felgyűröm magam alatt a lepedőt, és úgy is marad, mert mikor a legjebbat fekszem, nem fogok felkelni megcsinálni.
2.Mikor eszek, nagy mocskot hagyok magam után.
3. Mindig letépem a függönyt, és úgy is marad, mert olyankor ideges leszek, és úgy hagyom.
4. Mindig elfelejtem, mit hova rakok, és utána a másikon követelem idegesen, mert én ugyan "oda" raktam, de nincs ott.
5. Mindig égve hagyom a villanyt.
3. 5.-ik kivetelevel en is ilyen vagyok lanyban :D na jo azert en megcsinalom az agyat es eltakaritok magam utan :)
De a 4- es full ugyan igy vagyok :D
Szerencsere parom mar megszokta :$ tegnap is kerestem rajta a csokimat aztan kiderult h mar reg megettem :D
:)
Tudom, hogy nem kéne ilyennek lennem, próbálok is tenni ellene.
Semelyik hülyeségedet nem tudnám tolerálni, amíg ilyen agresszív, beteg állat vagy, nem kell neked párkapcsolat!
Csak megkeserítenéd a másik életét.
Én pedig arra jutottam, hogy apád miatt frusztrált vagy.
Egyik sem igaz rám, főleg nem a dzsuvás.
Életemben nem bántották senkit, mindenkinek a jót akarom, még egy bogarakat is megmentek ha úgy van.
Mindegyik, jó gáz vagy :D
Neked nem barátnő kell, hanem anyuka. Maradj otthon, nézzél tévét inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!