Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nalatok lenne eselye egy olyan fiatalabb ferfinek akinek kikerultek a netre kepek a farkarol?
Figyelt kérdés
Es nyilvan ezt jo sokan tudjak rola ott ahol lakik. A dolog mar jo par eves tortenet nem igazan tema mar, akkor meg csinalt jo sok hulyeseget (mint pl ez). Egyebkent tegyuk fel kulsore is tok tetszik nektek es szimpatikus-intelligensnek ismertetek meg. Aztan ezt megtudnatok, mi tortenne? Tudjatok ami egyszer felkerul a netre azt mar nem lehet teljesen eltuntetni tehat ha nagyon kivancsi valaki akkor ezek a kepek megtekinthetoek. Meg annyit hogy legalabb az illetonek nagy farka van.2017. febr. 10. 10:26
1/18 anonim válasza:
Kit erdekel h van kint kukis kepe? Csak egy kuki. :D
De fiatalabbal csak akkor jarnek ha velem egy ertelmi szinten van
2/18 anonim válasza:
Ha az arca nincs rajta a fotókon és tényleg csak a farok látszik, nem érdekelne, de adjon nekem is azokból a képekből és had csináljak pár új fotót róla magamnak ;)
3/18 A kérdező kommentje:
Az arca is rajta van meg kuki is :( De latszik a kepeken hogy meg fiatal.
2017. febr. 10. 10:34
4/18 anonim válasza:
Ssssdsszzzccch. Az mar huzosabb. De az internetsztarsag is csak 3 napos dolog.
5/18 A kérdező kommentje:
De a legtobb not nagyon zavarna ha sokan lattak volna a szerelmuket meztelenul ilyen intim helyzetben allo farokkal nem? Hiszen igy csak nekik kellene latniuk ot.
2017. febr. 10. 10:45
6/18 anonim válasza:
Jahj ne legyunk mar szuzikek. Lehet rossz a felfofasom...de a fiu pucer test nem olyan szent mint egy holgye. Egy test poccsel. Kit erdekel. Szerintem az sokkal rosszabb ha ugy lattak sokan h fuvel faval osszefekudt mar. Ez meg csak egy baki. Napi 100 ilyen kerul fel.
7/18 anonim válasza:
Szerintem a noi test se olyan szent. Ez maganak az illetonek kinos es kellemetlen, de masokat egyaltalan nem kene, hogy zavarjon.
9/18 anonim válasza:
Amúgy engem zavarna, ha az arca is rajta lenne.
10/18 anonim válasza:
Nem a tény zavarna, hanem az, hogyan került oda. Nem is tudok olyan verziót, ami ne taszítana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!