Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nalatok lenne eselye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nalatok lenne eselye egy olyan fiatalabb ferfinek akinek kikerultek a netre kepek a farkarol?

Figyelt kérdés
Es nyilvan ezt jo sokan tudjak rola ott ahol lakik. A dolog mar jo par eves tortenet nem igazan tema mar, akkor meg csinalt jo sok hulyeseget (mint pl ez). Egyebkent tegyuk fel kulsore is tok tetszik nektek es szimpatikus-intelligensnek ismertetek meg. Aztan ezt megtudnatok, mi tortenne? Tudjatok ami egyszer felkerul a netre azt mar nem lehet teljesen eltuntetni tehat ha nagyon kivancsi valaki akkor ezek a kepek megtekinthetoek. Meg annyit hogy legalabb az illetonek nagy farka van.
2017. febr. 10. 10:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Azért ahhoz elég hülyének kell lenni, hogy valaki arccal együtt csináljon ilyeneket.
2017. febr. 10. 11:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem lenne kizaro ok,ha amugy tetszik kivul-belul akkor siman.
2017. febr. 10. 11:18
 13/18 anonim ***** válasza:

Te lennel olyan novel egyutt akin meztelen kepek keringenek a neten?

Csak egy elmeleti kerdes. Amugy ha tenyleg nagyon bejonne a srac es csak fiatalkoru botlas kovetkezmenye a kep, akkor max. nevetek egyet es masik varosba koltozom vele. :D

2017. febr. 10. 11:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen. 25 vagyok, és őszintén, ilyen hülyeségeken már nem tudok fennakadni. Ennél vannak sokkal fontosabb dolgok is az életben, ha egyébként minden ok, hát ez van. Fiatalon én se voltam full százas. Bár pucér kép nem készült rólam.
2017. febr. 10. 11:38
 15/18 A kérdező kommentje:
Hat jo nyilvan megbanta mar parszor hogy ilyen kepek keszultek. 17 volt akkor amugy. Koszi az eddigi valaszokat amugy egeszen pozitiv az osszkep.
2017. febr. 10. 12:13
 16/18 A kérdező kommentje:
Jol van na rolam van szo. Es en lennek ilyen novel akirol vannak ilyen kepek, hat hogy nezne ki hogy pont en akadok fenn ezen. Csak most ismerkedem egy annyira csodalatos lannyal, szerelmes vagyok teljesen. De o ezt meg nem tudja, de felek valakitol majd megtudja es azzal a lendulettel kuld el a fenebe.
2017. febr. 10. 12:17
 17/18 anonim ***** válasza:
De mégis kitől tudná meg? ezer éves sztori nem?
2017. febr. 10. 14:43
 18/18 A kérdező kommentje:
Hát ezer éves sztori igen de vannak közös ismerősök. Mittomén hogy tudja meg de nagyon sok rossz indulatú ember van. Pl az a drága aki kirakta őket nekem. Én biztos vagyok benne, hogy csak idők kérdése és megtudja valahonnan.
2017. febr. 10. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!