Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Van itt olyan, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van itt olyan, akinek 28-30 évesen 3-5 évvel fiatalabb barátja van?

Figyelt kérdés
Én 28 éves vagyok és soha nem tudtam elképzelni, hogy fiatalabb párom legyen. Most viszont egy 24 éves fiúval randizom, aki szinte tökéletes lenne, de nem tudok férfiként tekinteni rá. Ráadásul ebben a korban ez többnek tűnik... Én lassan családot szeretnék, ő nem hinném (nem tudom, csak a kora miatt gondolom). Később ez változhat és megláthatom benne a férfit? Kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban? Ezen kívül minden olyan jó, nagyon jól kijövünk egymással.
2017. febr. 6. 14:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Én most 35 éves vagyok, a férjem 32. 10 éve vagyunk együtt, soha nem volt gond ez a pár év. Van egy majdnem 5 éves fiunk is, szóval a családalapításnak sem volt akadálya.
2017. febr. 6. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Pont annyi idős voltam, mint te most, amikor megismertem a páromat, akivel évekig voltam együtt. És pont ő volt az, aki babát akart, és én nem. Tulajdonképpen ez indította el azokat a dolgokat, ami miatt szakítottunk.

"de nem tudok férfiként tekinteni rá." Ez viszont baj.

2017. febr. 6. 15:28
 3/8 anonim ***** válasza:

33 vagyok a párom 25,van egy 1 éves kislanyunk.

4 éve ismerkedtünk meg és már akkor is sokkal komolyabb gondolkodása volt mint nekem.

Nem a kor számit hanem a személyiség.

33/N

2017. febr. 6. 16:48
 4/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Én 25 vagyok, a mostani párom 2 évvel, az előző meg majdnem 4-gyel volt fiatalabb. Nálunk a család téma sosem jött fel, és én magam nem is siettetem amúgy sem a dolgot egy jó darabig legalábbis biztosan nem. Tapasztalatom szerint egyáltalán nem számít a kor, 30+ éves pasik is tudnak semmirekellő teszetosza tagok lenni, és egy fiatalabb srác is lehet komoly gondolkodású. A család témát meg kell vele beszélned, nyilván, 30 évesen sem feltétlen akar minden ember családot, de tudok olyan huszonéves fiatal srácokat, akik már apukák, és nagyon élvezik. Tehát ez sem (feltétlen) korhoz kötött.
2017. febr. 6. 17:19
 5/8 anonim ***** válasza:
32 vagyok,a férjem 24:-)
2017. febr. 6. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, sőt, nyolccal fiatalabb nálam ;) 30/N
2017. febr. 6. 20:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindig fiatalabb barátaim voltak. Nem okozott gondot a korkülönbség. Ebben a korban már nem számít az a pár év.
2017. febr. 6. 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem 22 évesen 18 éves volt,23 évesen is 18 éves meg egy 19 éves, 24 évesen egy 18 éves, 25 évesen 19 évesmeg egy 21 éves, 26 évesen egy 17 éves meg egy 22 éves. 37 évesen innen egy 18 éves harmadikos fiú hívott randira. Most is tetszik ez a korosztály, és ők is flörtölnek velem,de nincsen ilyen fiatal fiúm.
2017. febr. 9. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!