Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te hogyan fogadnád, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogyan fogadnád, hogyha anyukádnak sokkal fiatalabb barátja lenne?

Figyelt kérdés
(Pontosabban 19 évvel)
2016. aug. 30. 21:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet, de nem érdekel mert az ő élete, ha boldog vele akkor csak nyugodtan. De a csávó ne akarjon az apám lenni. Ezt megértették és elvagyok anya barátjával is, olyan haveri viszony van.
2016. aug. 30. 21:05
 2/19 anonim ***** válasza:

Én egy nálam 10 évvel idősebb nővel vagyok együtt, a lánya pedig 10 évvel fiatalabb nálam.

eleinte morcos volt a leányzó aztán megbékélt vele , hogy anyuci boldog.

2016. aug. 30. 21:07
 3/19 anonim ***** válasza:
Mivel anyukám és köztem is ekkora a korkülönbség, hátő... nem lennék elragadtatva. Ugyanakkor mivel én magam is érettebb vagyok anyámnál, lehetségesnek tartom, hogy egy velem egykorú férfi is lehet az. Ill. az is könnyítene a helyzet elfogadásán, hogy mindannyian felnőtt emberek vagyunk. Kamaszként, együttélve nem biztos, hogy el tudtam volna viselni.
2016. aug. 30. 21:09
 4/19 anonim ***** válasza:

Nem repesnék az örömtől az biztos.

Igazából nem tudom miért.

Volt egyszer egy rövidebb viszonya egy nála 13-14 évvel fiatalabb pasival. Akkor se tetszett a dolog. Nem hiába

...mint később kiderült a pasi csak a tapasztalatait akarta "bővíteni" egy az ő szavaival élve "milffel".

Magamból kiindulva:én nem tudnék egy nálam fiatalabb férfira potenciális jelöltként tekinteni.

2016. aug. 30. 21:39
 5/19 anonim ***** válasza:

amíg fiatal a nő addig nem is tud fiatalabbra tekinteni de más egy mondjuk, egy olyan 40 éves nő aki jóltartja magát külsőre és hozzá egy 30 éves faszi aki szintén jól tartja magát.....

Egy 30 éves nő még mindig kevés ahhoz, hogy egy 20 évest elképzeljen,

De más ha valaki 30 , 40 éves....más korosztály mint a 20-onévesek...

2016. aug. 30. 21:45
 6/19 anonim ***** válasza:

A barátnőm 40 éves. Én 23 éves egyetemista. Bő fél éve vagyunk együtt.

A lányai 17 és 6 évesek. A nagyobbnak látszólag semmi gondja vele. A kisebb kb fel sem fogja mi újság, neki csak egy játszótárs vagyok.

2016. aug. 30. 21:48
 7/19 anonim ***** válasza:

19 év elég sok, én nem állítom minden esetben így van, de sajna 99%ban ezek nem szoktak tartós kapcsolatok lenni.

Nekem is van pár szexi 40es vékony szolizott csinos hölgy ismerősöm akiknek ilyen extrém korkülönbséggel van huszonéves pasijuk, csakhogy ezek a férfiak még a szexi nőt látják benne és a kihívást, de megfeledkeznek arról hogy 5-10 év múlva ők már öregek lesznek de a pasi még egy ereje teljében lévő fiatalember lesz, és valahogy a 2 nem klappol, és nem biztos hogy a fiatalabb lánykáknak nem akad meg őrajta a szeme és neki is rajtuk....

Nem jó ha egy nő sokkal öregebb mint egy pasi egy kapcsolatban, a nő nézzen fel a férfire ne pedig fordítva....

2016. aug. 30. 21:49
 8/19 anonim ***** válasza:

7# Igaza van...

Múltkor épp bent ültünk barátnőimmel egy parkban.

Mikor látjuk, hogy jön egy kb 18 éves fiú a 40-50!!ev kozotti nőjével.

Barátnőim elkezdtek nevetni a párocska meg lesutotte a szemet. De foleg a nő.

Ha ennyire szegyellik a kapcsolatukat akkor miert vannak egyutt? A fia lehetett volna a srác. Ráadásul a nő minden volt csak szexi nem. Ez a tipikus elhanyagolt kinézetű idősödő nő.

Nem bántom oket ezert...csak hát egy sokat tapasztalt nő mit lát egy olyan fiúban aki még a kozepiskola padjat koptatja jó esetben?

2016. aug. 30. 21:56
 9/19 anonim ***** válasza:

Miért kéne tartós kapcsolatnak lennie?

Ha kefélgetnek egymással pár hónapig vagy pár évig egymás örömére, azzal mi a baj?

2016. aug. 30. 22:09
 10/19 anonim ***** válasza:

Én furcsáltam először, de nem voltam ellenséges, gondoltam, ha nem komoly, úgyis hamar befejezik.

Nos, 14 éve tart. Mára nagyon sajnálnám, ha vége lenne, jól megvannak.

Anyum párja 7 évvel idősebb csak nálam.

2016. aug. 30. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!