Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan fogadnád, hogyha anyukádnak sokkal fiatalabb barátja lenne?
"csakhogy ezek a férfiak még a szexi nőt látják benne és a kihívást, de megfeledkeznek arról hogy 5-10 év múlva ők már öregek lesznek de a pasi még egy ereje teljében lévő fiatalember lesz"
Blablabla, ez hülye duma. Ki a tököt érdekel hogy mi lesz tizensok év múlva, másrészt bármilyen kapcsolat szétmehet bármilyen indokkal. Cuki párocskák válnak el vagy mert félrekefélnek vagy simán megunják egymást, stbstbstb.
Ha két ember jól érzi magát egymással, akkor legyenek együtt, többi nem számít.
11-es hiába vagy öreg és fáj neked amit írtam akkorse blabla duma, hanem az a bla bla amit te írsz.
99%ban nem valószínű hogy együtt marad egy öreg nő és egy fiatal férfi ez az igazság. Később már inkább a gondoskodó anyája lesz aki a fiatal vele egykorú nőket fogja hajkurászni ami érthető, hisz nem egymáshoz valóak.
A 19 év az tényleg nagyon sok.
A 10 év az még tényleg elmegy ha odafigyelnek magukra a felek, hogy a nő tényleg egy jól kinéző szép 40-es nő legyen.
És akkor mi van, ha nem tart örökké? Ha lenne egy fiatalabb barátja, az azt jelentené, hogy a házassága sem tartott örökké, pedig apukám nála két évvel idősebb. Lehet, hogy nem is akarja, hogy örökké tartson.
Engem nem zavarna, bár ha nálam fiatalabb lenne a pasi, az azért kicsit fura lenne, de amíg nagykorúakkal kezd, addig engem nem érdekel. Csak annyit mondanék neki, hogy tartsa nyitva a szemét azért, mert ahogy mások is írták, a fiatal pasik általában éretlenek is, nem szeretném, hogy átverjék.
Aki meg azon nevetgél, hogy más (ismeretlen) ember kivel boldog, az inkább nézzen magába. Egyébként a legtöbb ember kínosan érzi magát, ha kinevetik, nem biztos, hogy a kapcsolatukat szégyellték.
Alig merték megfogni egymás kezet. Pedig akkor meg nem láttak minket.
Tény, hogy nem volt szep dolog kinevetni oket de annyira bizarr és komikus volt a làtvàny.
A srácnak tuti valami anyakomplexusa lehetett.
Én elsőnek azt hittem, hogy az anyja.
Kulonben a nonek kellene, hogy esze legyen, hogy nem kezd 30 evvel fiatalabbal. Csak neki meg imponál a dolog.Képzeld el oket 10 ev mulva...
Bocs #12-es, de 27 évesen én nem érzem magam öregnek :D
Az ismeretségi körömben több olyan kapcsolat is van, ahol a férfi és a nő között 10 és 15 év van.
17-es akkor 25 éves fejjel ne blabla szövegezd le amit irtam mert irtó tirpák és tiszteletlen.
Tehat fogalmad sincs a dologrol csak okoskodsz mert van pár ismerősöd a faludba....
Én a nagybetűs életről beszéltem ahol nem figyeltél és azt mondtam 99%ban tehat lehet ritka kivétel, de nem működik örökre es hosszutavon ha a nő sokkal öregebb a férfi meg még mindig fiatal....
Maximim 10 év talán még elfogadható, de annal több már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!