Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatalabb nőnek mindig van barátja ha akarja. Egy férfi pedig hiába ügyel a külsejére, művelt, eltartja magát stb lehet évekig nincs barátnője akárhogyan is szeretné. Ez régen is így működött?
Javítás: ... műveltségtől kezdve* ...
(Így a helyes, sorry.)
Elvileg rám mindegyik igaz, valamelyest.
És igen még sincs barátnőm, mert nem is keresek. Egyenlőre megvagyok egyedül. De ha keresnék azt hiszem igen, nehéz dolgom lenne. Vagy nem is tudom, sokszor venné el a kedvemet amilyen mentalitásokkal találkozok körülöttem lévő lányoknál. Vagy lehet én vagyok rosszul összerakva. PERSZE NEM CSAK LÁNYOKNÁL van ez így, emelném ki. A férfiak akár szerintem lejjebb is adja kicsit elvárásait csak azért, hogy barátnője lehessen, hisz azért valljuk be jó az amikor szeretnek valakit. És ezt a nők úgy élik meg, hogy van kiből válogatni így ha megkaphat például egy jobb pasit persze, hogy azt választja. Persze megeshet, hogy annak a pasinak a belsője nem igazán egyezik a nőjével. Így aztán kiábrándul, de még rengeteg férfi várja még odakint úgyhogy nem kell aggódnia. Míg egy férfi azért kiszolgáltatottabb helyzetben van. Mint ahogy leírtam miért. Ennek ellenére, nem ezért nem keresek most barátnőt, hanem mert exemet nem vertem ki teljesen a fejemből, az meg úgy csak kinlódás lenne.
Egy férfi is bármikor talál magának egy akármilyen nőt, ha akarja.
Persze ilyenkor már "büdös lesz" a dolog és nem akar kövér/pattanásos/fekete fogú/szerencsejáték függő/gyerekes akárkit, hanem normálisat.
2-nek.
Ez van, ha a pasikat csak a külső érdekli. Nehogy már a nők hibája legyen, hogy bármilyen élősködő lusta dögért képesek vagytok kaparni, ha feszes a se.gge...
#8: Bizony, és gondolj bele, hogy azok a férfiak meg még sorba sem állhatnak egy legalább a külsőséget felmutató nőnél sem, akinek a három közül valamelyik hiányos. Akkor vajon mennyi esély lehet egy olyan nőnél, aki nemcsak egy tökéletes testet tud felmutatni.
#9: Nekünk legyenek elvárásaink? :D What a kind of joke was it? Olyankor kapjuk meg tőletek a beosztást, hogy nekünk csak ne legyenek, fogjuk csak be a pofikánkat, kussoljunk, lapítsunk, amikor le merészelünk írni valami tök alap teljesíthető apróságot, amire legalább egy icipici hajlandóságot kéne mutatnotok. Hát semmi se jó? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!