Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl rajta, hogy aki most szerelmes belém, régen lek-rv-zott?
Persze tagadja, de tudom h igaz, hiszen a legjobb barátja mondta régen. Most h megismert szerelmes lett belém.
Dehát melyik pasi ismerné be h ilyet mond egy nőre aki tetszik neki.. Sztem semelyik
De én nem igazán tudom magam túltenni rajta, idővel mindig eszembe jut
Hiába mondom neki úgyis tagadja
És te szerelmes vagy belé? Érdekel ő? Ha nem, akkor sz..rd le, hogy irántad ő hogyan érez. Ha te nem akarsz tőle semmit, akkor minek foglalkozol vele?
Egyébként úgy tudsz rajta túl lenni, hogy magadban megbocsátasz neki, elengeded a múltat - azon már úgysem tudsz változtatni. Azért bocsáss meg neki, hogy magadnak sokkal könnyebb legyen. Zárd le a múltat.
Jaj, ezen nem kell fennakadni! A férfiaknak minden nő k.va. Ha lefekszel vele azért vagy, ha nem fekszel vele azért vagy. Ez az abszolút középszer és el kell kerülni messzire vagy összeboronálni az ellenséggel (ha nő).
Te meg keresed azon ritka gyöngyszem egyikét aki nem ennyire buta.
Erről eszembe jut a mondás, hogy minken nő k-rva, aki meg nem fekszik le veled, az meg büdös k-rva.
Lehet régen is tetszettél neki, csak akkor más felé tekintgettél és ez nem tetszett neki. Kisfiús sértődés, -no comment..
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!