Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt lány, akinek fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt lány, akinek fiatalabb barátja/párja van pár évvel?

Figyelt kérdés
Mondjuk, hogy a fiú kb. 17-18 éves, a lány 23, 24 körül van(de testben és lélekben is fiatalos). Van itt lány, akinek fiatalabb párja van pár évvel? Kíváncsi lennék, hogy mennyire jönnek ki egymással, stb...
2016. máj. 12. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennyi idős korban ez még óriási korkülönbség, teljesen máshol tartanak az életben. A 17-18 éves még kamasz, míg a 23-24 éves már fiatal felnőtt. 30 felett már nincs érdemi jelentősége.
2016. máj. 12. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem pár évvel fiatalabb párom van, de nem ennyivel. 23 párom, én 25.

Szinte észrevehetetlen a korkülönbség, nagyon jól kijövünk.

Viszont egy gimnazista fiú és egy egyetemista/dolgozó nő közt kicsit nagy a szakadék. Nem hiszem, hogy működne, max ideig, óráig.

2016. máj. 12. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Volt, de inkább soha többet (én 24, ő 21)

26/N

2016. máj. 12. 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:
köztünk jóval nagyobb a különbség, írj nyugodtan, ha kérdésed van.
2016. máj. 12. 12:50
 5/5 Ryrie válasza:
Életemben egyszer kezdtem egy 3 évvel fiatalabb fiúval. Borzalmas volt, soha többet... Ha valamire való nő vagy, akkor férfira van szükséged, nem egy kisfiúra, akit még fel kell nevelni.
2016. máj. 12. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!