Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kizáró ok nálatok ha a férfinek van egy kis bőrhibája?
19 éves, kifejezetten helyes, sportos, igényes fiú vagyok, de 5 éve megjelentek a bőrömön ilyenek. [link]
El tudnátok fogadni, vagy rejtsem el őket? Még nem volt barátnőm, lehetett volna, sok haverlánnyal tartom egyébként a kapcsolatot, de egyenlőre várom az igazit.
Ez nem bőrhiba, hanem vlmi miatt ilyen. Mi ez? Gomba? Mert akkor kezelni kell. Vagy annyira megkeményedett, hogy kisebesedett? Arra még én is tudok ajánlani valamit, amitől páromnak helyre jött a lába.
Ha nem tudod mi ez, menj el bőrgyógyászhoz, nehogy vlmi fertőző legyen és még nagyobb problémád legyen!
ez pont az, amit orvosi beavatkozással szépen meglehetne gyógyítani...
ha erre nem képes az adott férfi, és ezzel kockáztatja az én egészségemet is, akkor igen, kizáró ok
Volt nálunk egy természetgyógyász pár éve, megmutattam neki, azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, majd elmúlik.
Adott távban energiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!