Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok kizáró ok nálatok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok kizáró ok nálatok ha a férfinek van egy kis bőrhibája?

Figyelt kérdés

19 éves, kifejezetten helyes, sportos, igényes fiú vagyok, de 5 éve megjelentek a bőrömön ilyenek. [link]

El tudnátok fogadni, vagy rejtsem el őket? Még nem volt barátnőm, lehetett volna, sok haverlánnyal tartom egyébként a kapcsolatot, de egyenlőre várom az igazit.

2017. jan. 29. 08:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nálam kizáró ok.
2017. jan. 29. 08:08
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem bőrhiba, hanem vlmi miatt ilyen. Mi ez? Gomba? Mert akkor kezelni kell. Vagy annyira megkeményedett, hogy kisebesedett? Arra még én is tudok ajánlani valamit, amitől páromnak helyre jött a lába.

Ha nem tudod mi ez, menj el bőrgyógyászhoz, nehogy vlmi fertőző legyen és még nagyobb problémád legyen!

2017. jan. 29. 08:20
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

ez pont az, amit orvosi beavatkozással szépen meglehetne gyógyítani...

ha erre nem képes az adott férfi, és ezzel kockáztatja az én egészségemet is, akkor igen, kizáró ok

2017. jan. 29. 08:21
 4/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem, de ez vírusos szemölcs, amit linkeltél, le lehet szedetni bőrgyógyásszal.
2017. jan. 29. 08:30
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem voltam orvosnál vele, de szesszel ecsetelem. Egyébként nincs szaga, mielőtt valaki betámadna vele.
2017. jan. 29. 08:31
 6/22 anonim ***** válasza:
83%
Persze lehetne sima bőrkeményedés is, de ebből lesznek a rothadó cukorbeteg lábak. Ezekkel foglalkozni kell(ene).
2017. jan. 29. 08:31
 7/22 A kérdező kommentje:
Csak az egyik lábam érintett. Nehéz vele járni, akkor bőrgyógyász tud segíteni?
2017. jan. 29. 08:35
 8/22 anonim ***** válasza:
91%
Persze, sok ilyet látnak. Ő megmondja, hogy sima tyúkszem-e vagy szemölcs. És tudja kezelni. Ezt így ne hagyd. Engem speciel nem érdekelne esztétikai szempontból, szóval takargatnod sem kell szerintem normális pár mellett, de foglalkozz vele, mert kisebesedhet.
2017. jan. 29. 08:37
 9/22 A legrosszabb ***** válasza:
100%
Miért nem mentél már el vele dokihoz, basszus? Rejtegetheted a nők elől, csak éppen rohadt kényelmetlen, mégis az érdekel, hogy a csajok mit szólnának hozzá, s nem az, hogy normálisan tudd használni a lábadat.
2017. jan. 29. 09:15
 10/22 A kérdező kommentje:

Volt nálunk egy természetgyógyász pár éve, megmutattam neki, azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, majd elmúlik.

Adott távban energiát.

2017. jan. 29. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!