Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok ennyire nem fogják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok ennyire nem fogják fel, hogy mekkora fájdalmat okoznak azzal a pasiknak, hogy úgy oldanak meg mindent, hogy nem válaszolnak?

Figyelt kérdés
netes társkeresés természetesen. Nincs válasz, nincs folytatás, nincs elutasítás. Filmekben gyakran látjuk, hogy a pasik megfogják erősen a lány karját, mire az "ne, ez fáj nekem!" - akkor a nők miért nem gondolkoznak el rajta, hogy mekkora fájdalmat okoznak ezzel nekünk?
2017. máj. 3. 23:46
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:

egyrészt nem voltam pontos. Elsősorban a tinderre gondoltam, vagyis olyan felállásra, ahol egymásnak már bejöttünk. Aztán irok, és abból nincs semmi.

De vegyük a hagyományos keresőket: lehet azzal mentegetőzni, hogy akkor az iylen kuka, de mondjuk félévig ez van napi szinten?? Amikor már nem is mersz másnak irni, merthogy úgysem lesz semmi? Hogy te csak egyet szeretnél megkapni a sokból, és egy se lehet a tiéd? Képzeljétek, én soha nem anyáztam, ha megkaptam a nem-et...

és akkor miért van társkeresőn ENNYI nő? A tinder egy év alatt nem fogyott ki! és élőben miért lenne más, ott nem ugya ilyen nők vannak?

2017. máj. 5. 22:14
 52/56 A kérdező kommentje:
tessék, tinderen match: irok, valamit hosszan visszair, ok. Nevet cserélünk. Aztán ennyi, egy hétig nincs válasz. Ujra megkérdem a nevét, megint nincs semmi. Na most akkor? Erre is érvényesül a nem válasz is válasz? Nem tetszett neki a nevem? Vagy megint mit rontottam el??? Na ezek a dolgok fájnak nekünk
2017. máj. 5. 22:19
 53/56 anonim ***** válasza:
60%
Beszélgess akkor egyszerre több nővel neten és ismerkedj élőben is. Ha vannak opcióid, nem leszek rászorulva egy bizonyos nő pozitív reakcióira.
2017. máj. 5. 23:38
 54/56 Költőnő? ***** válasza:
70%

Én továbbra sem értem, hogy miért világkatasztrófával egyenértékű ez. Hogy a sok mlnincs válasz után már nem mersz írni? Atttyaééég ne már.... mi a legrosszabb, ami történhet? Max nem válaszol az sem; ergo nem egymást keresitek.

A netet meg a valódi életet összemosni még kár, mert két külön világ.

Aki a netes ismerkedést preferálja, az számoljon azzal, hogy nettó húspiac, rengeteg kobe marhával, ahol egy egyszerű marha az bizony csak egy egyszerű marha.

Most ez nem bántás, csak egy hasonlat volt. (Keress rá kobe marhára)

2017. máj. 6. 06:12
 55/56 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező, pontosan ezt akarják elérni, hogy felidegeljenek, hergeljenek. Azzal, hogy kiírsz erről kérdést, kvázi elismered, hogy sikerült nekik, és méginkább csinálni fogják ha látják, hogy ez mennyire kiakaszt. Ezek a lányok megpróbálnak bohócot csinálni belőled, de legalább ne segíts nekik ebben...

A tanácsom? Egyáltalán ne írj egyiküknek se. Feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük, és így ki sem tudnak készíteni. A legeslegjobb javaslat, hogy hagyd a társkeresőket a 3,14csába. Kalap szart nem ér egyik se, borzasztóan erőltetett, húspiac, hasznavehetetlen, és tonnaszám van rajta kamukép, és magát nőnek kiadó búza (vagy csak simán troll). Hidd el nékem, te csinálsz jobb vásárt. Ők meg forduljanak fel, ha nem válaszolnak senkinek, jó lesz majd egy rakat macskával megöregedni.

23:59 meg helyből kapta is a mínuszt.

2018. jan. 14. 00:38
 56/56 anonim ***** válasza:
44%

Nem is érdekli őket a dolog, Kérdező, mert egoista önzők. Nekik legyen jó, az a fő, a férfi meg kit érdekel. Viva la egyenjogúság!

"Miért fáj valaki olyantól az ilyesfajta lekoptatás, akit soha nem is ismertél?"

Fordított helyzetben ti vagytok a legjobban felháborodva bezzeg...

"Ma már csak ilyen kis mimózák vannak? Kérj mamától puszit a bibire."

Ostoba vagy. De nagyon. Remélem tudod. Akkor jó. Szép napot.

Kaptad is a mínuszt a fröccsenésedre, kretén.

"Ez egy elég beteg dolog, legalábbis magadnak nagyon sok szart okozol vele. Én elmennék a helyedben orvoshoz. Vicc nélkül."

1: Ha hozzászól valakihez (levelet ír), akkor jogosan vár választ

2: Csipkebokor vessző

3: Fordított helyzetben habzó szájjal vernéd az asztalt, hogy miazhogynemírvissza he há' mitképzeel, he! Kettős mérce pretty much, ye?

Neked is ment a mínusz.

"Mert az a nő, akinek a leírásához passzolsz, és aktívan használja az oldalt, válaszolni fog!! "

Nem, ők se válaszolnak.

"Nekem a tapasztalatom az, hogy a férfiak 98%-a aki ír, ilyen bumfordi, vak tulok."

Akkor meg minek vagy fent, ha szerinted ott a döntő többség bumfordi vak tulok?

Jaaa hogy a szimpátiájuk ugye kell, hogy hízzon az egód?

Mínuszt kaptál.

"Sose értettem ezt a rinyát. Mit hiszel, hogy azért nem válaszol, mert olyan piszkosul bejössz neki? Ha nem ír, az azt jelenti, hogy nem érdekled. Lépj tovább!"

Megértenéd, ha egymás után félezer ilyenbe futnál bele. Állásinterjún te mondjuk hogy éreznéd magad ilyen esetben? Csak őszinte választ.

"Az ilyen pasik ennyire nem akarnak magukért tenni, hogy nem mennek el pszichológushoz?"

Elárulnád kérlek, hogy a pszichológus miben is segít? Szerez nekik barátnőt?

Talán nektek kéne eljárkálnotok pszichoterapeutához, hogy a kommunikáció alapvető szabályait megtanuljátok. Kaptad helyből a mínuszodat te is.

2019. szept. 22. 01:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!