Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok ennyire nem fogják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok ennyire nem fogják fel, hogy mekkora fájdalmat okoznak azzal a pasiknak, hogy úgy oldanak meg mindent, hogy nem válaszolnak?

Figyelt kérdés
netes társkeresés természetesen. Nincs válasz, nincs folytatás, nincs elutasítás. Filmekben gyakran látjuk, hogy a pasik megfogják erősen a lány karját, mire az "ne, ez fáj nekem!" - akkor a nők miért nem gondolkoznak el rajta, hogy mekkora fájdalmat okoznak ezzel nekünk?
2017. máj. 3. 23:46
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
3%

Paréj általánosítás, ki az a barom aki mindenkinek így ír? 1-2 hetente maximum.

2017. máj. 4. 00:23
 22/56 anonim ***** válasza:
95%

20: Mért, meghaladja a képességedet, hogy olyan adatlapot találj, aminek paraméterei illenek rád?:)

Komolyan kérdem.

Mert ha ez így van, akkor egy emberi kapcsolat is meghaladja a képességeidet, nemhogy egy szerelmi kapcsolat.

2017. máj. 4. 00:45
 23/56 anonim ***** válasza:
97%
21: Pedig a legtöbbje fotószalagon ír. Megír egy sablon levelet, aminek semmi köze a megszólított nőhöz, és azt nyomja mindenkinek. Én meg szemét, olyan valakitől szeretnék megkeresést kapni, akivel van közös metszetünk, és aki pont ezért szemelt ki engem, mert pont én tűnök hozzá illőnek.:)
2017. máj. 4. 00:47
 24/56 anonim ***** válasza:
91%
* fUtószalagon! :)
2017. máj. 4. 00:48
 25/56 anonim ***** válasza:
96%
Jó hülye vagy, ha képes vagy magadra venni. Egy ismeretlen csak ki a frászt érdekel..az is egy üzenet ha nem reagál.
2017. máj. 4. 00:50
 26/56 anonim ***** válasza:
4%

Mivel nem vagyok hülye, ezért a paramétereknek megfelelőt igen. A baj a megfoghatatlan "paraméterekkel" van, mint "legyen jóképű". Na, ezt fogd meg, relatív dolog. Hogy döntsem el, hogy számára vajon ronda leszek-e vagy nem?

2017. máj. 4. 00:52
 27/56 anonim ***** válasza:
3%

Én is így gondolom, és ezért is maradnék a külön-külön leveleknél, sablonnal baromság és "gáz" is. Így is hendikeppel indulok a "nagyszerű" arcommal. Nem kell még növelni a sablon-levelekkel.

2017. máj. 4. 00:54
 28/56 anonim ***** válasza:
97%

26: Azt nem Te döntöd el.:)

Ezért max. végiggondolhatod, hogy mondták-e neked már, hogy jóképű vagy.:)

Esetleg ezt is lehet írni: Még sosem mondták nekem, hogy jóképű vagyok, de talán majd Te leszel az, aki mondja.:)

És mellékeled a legelőnyösebb, legszimpatikusabb fotódat.:)

Ha nincs ilyen, akkor addig erőlködj, amíg nem lesz!:)

A mai technikával ez már nem ügy. Csinálhatsz 50 perc alatt 300 fotót, és egyet kiválasztasz, képszerkesztővel javítod, és kész.

De küldhetsz akár 11 éves korit is, ha akkoriból van előnyös.:)

Ha meg nem témázik a jóképűségen, egyelőre nem is kell küldj fotót.

Én nem az alapján választok, de volt már egyszer, hogy annyira más kinézete volt a fiúnak, mint amik nekem tetszenek, hoyg emiatt visszamondtam a dolgot.

2017. máj. 4. 00:56
 29/56 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem válaszolnak a nők a netes társkeresésnél, mert kb 5 perc alatt 100 ember ír nekik.....Ne neten ismerkedj.
2017. máj. 4. 01:37
 30/56 anonim ***** válasza:
95%
Ha valaki nem uzen, az is egy uzenet.
2017. máj. 4. 01:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!