Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok ennyire nem fogják fel, hogy mekkora fájdalmat okoznak azzal a pasiknak, hogy úgy oldanak meg mindent, hogy nem válaszolnak?
Paréj általánosítás, ki az a barom aki mindenkinek így ír? 1-2 hetente maximum.
20: Mért, meghaladja a képességedet, hogy olyan adatlapot találj, aminek paraméterei illenek rád?:)
Komolyan kérdem.
Mert ha ez így van, akkor egy emberi kapcsolat is meghaladja a képességeidet, nemhogy egy szerelmi kapcsolat.
Mivel nem vagyok hülye, ezért a paramétereknek megfelelőt igen. A baj a megfoghatatlan "paraméterekkel" van, mint "legyen jóképű". Na, ezt fogd meg, relatív dolog. Hogy döntsem el, hogy számára vajon ronda leszek-e vagy nem?
Én is így gondolom, és ezért is maradnék a külön-külön leveleknél, sablonnal baromság és "gáz" is. Így is hendikeppel indulok a "nagyszerű" arcommal. Nem kell még növelni a sablon-levelekkel.
26: Azt nem Te döntöd el.:)
Ezért max. végiggondolhatod, hogy mondták-e neked már, hogy jóképű vagy.:)
Esetleg ezt is lehet írni: Még sosem mondták nekem, hogy jóképű vagyok, de talán majd Te leszel az, aki mondja.:)
És mellékeled a legelőnyösebb, legszimpatikusabb fotódat.:)
Ha nincs ilyen, akkor addig erőlködj, amíg nem lesz!:)
A mai technikával ez már nem ügy. Csinálhatsz 50 perc alatt 300 fotót, és egyet kiválasztasz, képszerkesztővel javítod, és kész.
De küldhetsz akár 11 éves korit is, ha akkoriból van előnyös.:)
Ha meg nem témázik a jóképűségen, egyelőre nem is kell küldj fotót.
Én nem az alapján választok, de volt már egyszer, hogy annyira más kinézete volt a fiúnak, mint amik nekem tetszenek, hoyg emiatt visszamondtam a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!