Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok ennyire nem fogják fel, hogy mekkora fájdalmat okoznak azzal a pasiknak, hogy úgy oldanak meg mindent, hogy nem válaszolnak?
Tehát pl. minek írjam meg mindenkinek, hogy nem érdekel nő ember, nem érdekel titkos kapcsolat, nem érdekel szexkapcsolat, nem érdekel másik megyében élő, nem érdekel 50 feletti, amikor ott van az adatlapomon, erre való az adatlap. Szóval előbb nézd meg, mennyire vetted TE figyelembe, KI AZ a nő és mire vágyik!
Elsőre ez a tippem.
Mert az a nő, akinek a leírásához passzolsz, és aktívan használja az oldalt, válaszolni fog!!
Nemleges esetben is meg fogja köszönni a leveledet!
Jó, de azért az úgy cheat, ha beírod, hogy kizárólag a C.Ronaldo hasonmásverseny dobogósai jöhetnek szóba...
Sajnos ilyen elven senki nem írhatna egyiknek sem. Olyan szerény elvárások szoktak lenni, hogy "legyen gazdag, hasonlítson xy sztárra, legyen virtuóz, tudós, harművész, élsportoló és barkácsmester egyszerre, ja és neki ne legyenek nagy elvárásai..."
Csak szerényen!
12: :) Azt is lehet kérni, mért ne?:)
De azért ennél jóval tágabb határok megadása szokásos. Ha írja, hogy egyedülálló legyen Csongrád megyéből, gyermektelen, 20-25 között, akkor ha írsz neki Sopronból, és 53 éves vagy 3 gyerekkel, és nős, akkor szerintem nem jár elutasító levél se!!
13: Légyszi mutass már ilyen adatlapot, mert 20 éve netezek és sose láttam ilyet!:) Köszi!:)
Én is olyan kereteket adok meg, amilyenből magam is ismerek ezrével! Csak ugye a szexuális preferenciáikat nem tudom, erre jó a net.
Ez jogos, habár a többség szereti úgy megfogalmazni ezt, hogy a végére kiderül, hogy max 4-5 "már-már tökéletes" férfire illik csak, akik sosem járnak ilyen oldalakra
16: "Ez jogos"
Na látod.
Nekem a tapasztalatom az, hogy a férfiak 98%-a aki ír, ilyen bumfordi, vak tulok.
Ezért mondom, a Kérdező előbb vizsgálja meg SAJÁT MAGÁT ilyen szempontból!
Ez szerintem is hülyeség, mondom ezt férfiként.
Főleg úgy, amikor a legtöbb férfi FUTÓSZALAGON ÍROGAT ELKÉPESZTŐEN SOK LÁNYNAK. "Brühü, a több tucatból akiknek a héten írtam, nem írt vissza egy sem." - Ebben akkor lenne tragédia, ha havi egy-két lánynak írnál és ők nem írnának vissza.
Ez olyan, mintha egy hónapban megdugtam volna két lányt, de aztán amiatt sírnék, hogy próbálkoztam másik húsznál, őket viszont nem dugtam meg.
Ej, ez a baj, hogy pont ezek miatt nem merek senkinek írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!