Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok ennyire nem fogják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok ennyire nem fogják fel, hogy mekkora fájdalmat okoznak azzal a pasiknak, hogy úgy oldanak meg mindent, hogy nem válaszolnak?

Figyelt kérdés
netes társkeresés természetesen. Nincs válasz, nincs folytatás, nincs elutasítás. Filmekben gyakran látjuk, hogy a pasik megfogják erősen a lány karját, mire az "ne, ez fáj nekem!" - akkor a nők miért nem gondolkoznak el rajta, hogy mekkora fájdalmat okoznak ezzel nekünk?
2017. máj. 3. 23:46
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
92%
Sose értettem ezt a rinyát. Mit hiszel, hogy azért nem válaszol, mert olyan piszkosul bejössz neki? Ha nem ír, az azt jelenti, hogy nem érdekled. Lépj tovább!
2017. máj. 4. 02:01
 32/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem leszek nepszeru a valaszommal es ezt ugy irom h 2 "pasim" szakitott ugy h egyszeruen eltunt,DE bmilyen jellegu ismerkedes kapcsan vannak jelek:

Odadobott felmondatok,nincsenek hangulatjelek,csak akkor keres ha te keresed,lerazogat h nagyon elfoglalt,nem erdeklodik rolad,csak arra reagal amit te kerdezel.

Es ez nektek nem tunik fel,rozsaszin kod leszall mert van egy szep profilkepe es akkor mar lehet vmi ha visszair...A nok SEM feccolnek tul sok energiat abba ami/aki nem erdekli oket,ertsd lehet h illedelmessegbol ideig oraig apolja a lelked,vagy ugy tesz mintha,de csak olvasd vissza a leveleket,a csetbeszelgetest,ha nem erdekled,annak lathato jele van.Csak ti ezt nem akarjatok eszrevenni.Es ez innentol nem az o hibaja.

A paromat levelezessel ismertem meg,irtunk minden nap szep hosszu tartalmas leveleket,voltak kerdesek,valaszok,kifejtett allaspontok,ervek es ellenervek,egyszoval kommunikacio.Minden nap kivetel nelkul,ha esett,ha fujt,ha sok volt a melo,mindig.Aki akar,megoldja! Fiuk is,lanyok is.Akit hanyagolnak,az meg tanuljon belole es a kovetkezobe ne hulljon bele elsore ket kedves szo miatt.Nem szep dolog az ilyenfajta lekoptatas de egy ido utan ki lehet szurni oket.Azok utan pedig nem erdemes teperni.

2017. máj. 4. 08:54
 33/56 anonim ***** válasza:
89%

Én egy ideig megírtam világosan, hogy "nem", de SOHA nem volt értelme. Vagy azt hitték, hogy csak kéretem magam, és még jobban rám startoltak, vagy kikeltek magukból, jött a "de miéééért neeeem?" meg a szidalmazás.

Pár év után meguntam, azóta inkább szó nélkül lépek le, nekem nyugi van így, a pasi ugyanúgy nemnek tudja venni, és valahogy nem hiszem, hogy megszakadna a szíve egy vadidegen miatt.

2017. máj. 4. 09:43
 34/56 anonim ***** válasza:
33%
Ez a magatartás a gerinctelen, felelőtlen, viselkedésük következményeivel szembesülni képtelen emberek ismérve, nem egyértelműen női tulajdonság. Annyival több köze azért van a nőkhöz, hogy közülük a sokan ösztönlény módjára kínálgatják magukat fizikailag, verbálisan, és persze "digitálisan", pusztán a saját nyomorúságos egójuk hízlalása (bók, elismerés, like) érdekében. Valójában az esetek 90%-ában nem is tudják, hogy miért teszik, fogalmuk sincs mit akarnak, csak annyit éreznek, hogy jó nekik a figyelem központjában lenni és gyűjteni az olcsó, felszínes sikereket. Ezért, ha erre a érzelmileg beindul egy fiú, vagy férfi, akkor az egy olyan következmény, ami az ilyen alacsony emberi minőség számára idegen, kezelhetetlen reakció, ezért ilyenkor érzéketlenül és válaszok nélkül játsszák tovább a piros fenekű nőstény bonobót, férfi esetében pedig a *** merengető hímet.
2017. máj. 4. 10:01
 35/56 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nem kéne ennek ekkora jelentőséget tulajdonítani.

Lényegében idegen nőkre haragszol.

Jó , persze, megérdemelne a másik fél annyit, hogy bocsi, de nem akarok semmit, hagyjuk ezt.

De nyilván okkal nem írják a nők, mert tudják hogy reagálnának a pasik..

Nekem egyszer fordult elő első randi után, hogy tudtam, hogy ennek nem lesz folytatása, mert iszonyúan unszimpatikus volt a pasi élőben. Nem akartam folytatást, megírtam neki tök kedvesen, egyáltalán nem bántóan.

Erre anyázva, káromkodva elhordott mindennek üzenetben..

És sokan vannak így, hogy kedvesek, de ha a másik nem akar semmit, akkor azonnal elhordják mindenféle ribinek ..Szerintem erre egy nő sem vágyik, inkább nem írnak semmit vissza.

Ha nem kapsz valakitől választ is kapsz egy fajta választ..

Nem kell ennek ekkora jelentőséget tekinteni szerintem.

Főleg így netes ismerkedés után nem igazán tartozik az ember magyarázattal szerintem.

Ez nem az a szitu, hogy jártok és akkor szakításnál megérdemli a másik, hogy személyesn mondd el neki..

Itt pár csetelésről beszéltünk..

2017. máj. 4. 10:06
 36/56 anonim ***** válasza:
91%
Amennyiben neked fájdalmat okoz egy totálisan ismeretlen ember ignorálása, azt kell mondjam, érdemes volna felkeresned egy szakembert, mert ezek az érzelmek nem normálisak.
2017. máj. 4. 10:13
 37/56 anonim ***** válasza:
15%

10:13

Szerintem meg olyanokat kellene a társadalomból, (sőt az életben) ignorálni, akik totálisan ismeretlen embereket hoznak és tartanak érzelmi helyzetbe, majd ebből magyarázat nélkül távoznak.

2017. máj. 4. 10:47
 38/56 anonim ***** válasza:
5%

9:43

zánalmasak és visszataszítók az érveid. Ha egy viszonynak önmagad által elismerten soha nem volt értelme, ott világossá tetted, hogy a folyamat során hazudtál, képmutatóskodtál és félrevezettél valakit. Nem jöhet létre egészséges érzelmi kapocs a nélkül, hogy azt fél mindkét a kapcsolat alatt a maga oldaláról ne támasztaná alá a hozzáállásával, a viselkedésével, a megnyilvánulásaival. A "Plátói szerelem" kivétel, de az nem is kapcsolat, ezért nem is tekinthető egészséges érzelmi megnyilvánulásnak.

2017. máj. 4. 11:02
 39/56 anonim ***** válasza:
91%

Ott elég nagy lehet a baj, ha valakit vadidegenek interneten érzelmi helyzetbe tudnak hozni, amelyet tragédiaként élnek meg.

2017. máj. 4. 11:35
 40/56 anonim ***** válasza:
85%
Az ilyen pasik ennyire nem akarnak magukért tenni, hogy nem mennek el pszichológushoz?
2017. máj. 4. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!