Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel teszek jót? Ha kerülöm, azzal fájdalmat okozok, ha meg kedves vagyok vele, azzal biztatom.
ŐSZINTESÉG főnév -et, -e [ë, e] (csak egyes számban)
1. Az őszinte (1) melléknévvel kifejezett (jellembeli) tulajdonság; egyeneslelkűség, nyíltszívűség. Nyers őszinteség. Legvonzóbb tulajdonsága az őszinteség. Kíméletlen őszinteséggel mond ki mindent. Bocsáss meg, néha csevegő A bánat is, kivált ha megnyilik Őszinteség és részvét előtt. (Vörösmarty Mihály) Nincs szebb dolog, mint az őszinteség; Elrejtett gyertya mi haszonra ég? (Arany János) Diskurzusaink érdekesebbek voltak a normális beszélgetésnél. És ezt nem az én ötletességem tette, hanem a lány érzelmi gazdagsága, tökéletes őszintesége. (Hunyady Sándor)
2. Vkinek vminek őszinte (12) volta, természete. Nem kételkedem érzelmeid őszinteségében. Köszönöm őszinteségedet. őszinteségi; őszinteségű.
Mond meg neki,hogy kapcsolatot nem szeretnél tőle viszont szeretnéd ha barátság megmaradna köztetek mert nagyon megkedvelted.Ha azt mondja ok,akkor happy van.Ha nemet mond akkor viszont tartsd tiszteletbe a döntését.
(Nekem is volt olyannő az életben aki azt kérte hogy maradjunk csak barátok.Tudtam,hogy nem tudnék csak barátként tekinteni rá ezért visszautasitottam ezt...nem akartam áltatni)
Viszont ami nagyon fontos hogy ne legyél vele bunkó és ne hazaudgálj neki akárhogy is dönt.
Azért van az, hogy azt egyértelműen észrevesz az ember lánya, konkrét randira hívás nélkül is.. Voltam ilyen helyzetben.
Nem kell feltűnően kerülnöd, meg bunkóznod vele. A másik végletet sem, tehát flörtölni sem kell vele.
Ha ő akar beszélgetni, maradhatsz ugyanolyan barátságos, de flörtölést nem javaslok, mivelhogy csak bátorítanád.
Hidd el, ha barátságos is vagy, de megállsz egy ponton és nem vagy vevő soha a flörtökre meg csipkelődéssel sem adod alá a lovat, akkor nagy eséllyel koppanni fog neki magától is.
Ha meg mégsem és rákérdez, vagy elhív valahova, akkor szépen felkészülsz rá mit mondj, és hogy ne haragudj, aranyos meg nincs vele baj, de kollégák vagytok, szóval rossz ötlet lenne bármi ilyesmi, meg egyébként sem szeretnél többet most.
Ja és a lényeg, hogy ne vedd kínosra, hanem vedd lazán, és akkor a másiknak sem lesz annyira kellemetlen. Utána is lehetsz vele barátságos( nem flörtölve). :)
Ennyi. No problemas.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!