Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok ennyire nem fogják fel, hogy mekkora fájdalmat okoznak azzal a pasiknak, hogy úgy oldanak meg mindent, hogy nem válaszolnak?
Mivel heteroszexuális nő vagyok, ugyanerről a viselkedésről tudok beszámolni a férfiak oldaláról.
Nem, nem fogják fel.
Nem csak netes társkeresésben, hanem az életben ia egy kapcsolat lezárása vagy szakítás helyett is így viselkednek!
Vannak férjek, akik a gyereküket is hátrahagyva se szó se beszéd lelépnek külföldre, és se kép, se hang.
Például.
Csak a saját maguk kellemetlenségét akarják megúszni.
Velem olyan férfi is bánt naggyon durván ezzel a módszerrel, aki pont erre a viselkedésre panaszkodott, és próbálta megnevelni a nőket, hogy ne tegyenek így!:)
Azt kell mondjam, még JÓVAL kevesebb fájdalmat is kapott tőlük etéren, mint amennyit ő adott a nőknek!
Talat jobbat! Akirol 3-4 nap mulva kiderul, hogy csak du.ni akar. Es a lany jon ide sirni, hogy miert ilyenek a pasik bla-bla-bla..Meg a netes tarskereses egy nonek sokkal nehezebb. :D
Amugy ne foglalkozz vele, csinalj valami olyan hobbyt ahol sok a csaj, eloben elegge mas a lemez. Eg es fold a kulonbseg legalabbis nalam.
Nincs válasz. De ha nincs válasz, akkor az egyenlő egy nemleges válasszal. Tehát neked valami power play miatt kell a válasz. Hogy tudd, hogy a csaj észrevett, hogy létezel.
Ez egy elég beteg dolog, legalábbis magadnak nagyon sok szart okozol vele. Én elmennék a helyedben orvoshoz. Vicc nélkül.
De válaszolok egy másik szemszögből is.
Társkeresőn nagyon gyakori, hogy a férfiak leszarják a nők vágyait. Nekik kell a nő és rástartolnak.
Csak nem olvassák el még azt sem, hogy a nő a bemutatkozásában leírta, hogy nem válaszol olyanoknak, akiken látja, hogy el sem olvasták az adatlapját, és leszarják, hogy milyen férfit keres, pl. teljesen más országrészből, teljesen más családi állapottal, vagy teljesen más külsővel írnak, mint amit ő szeretne.
Szóval a férfiak 98%-a az első levél alapján is megbukik nálam.
Tehát olvasd el, mit írt a nő az adatlapjára, és mikor lépett be utoljára! Van, ahova én 4 éve nem léptem már be. Van, ahol nyilvánvaló, hogy nem alkalmas társas kapcsolatra a férfi, mert nem érdekli, hogy mit akar a másik ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!