Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK, LÁNYOK és HÖLGYEK, nektek melyik test jön be az 5 közül?
Ha lehet indokoljátok meg, hogy miért ez jön be és hogy min lehetne még változtatni. És ha lehetne lecserélnétek a párotok TESTÉT ilyenre, kort is írjatok. KÖSZI!!!
Remélem nem kértem sokat!
Kicsit husis de nem nagyon:
Átlagos testalakt:
Enyhén szálkás testalkat:
Izmos, de nem túlzásbavitt(szerintem):
Felpumpált izomagy:
a 17 éves csaj.
Amíg kevered a szezont a fazonnal, addig kussolj már be. Ilyen eredményt normális edzéssel és normális étkezéssel el lehet érni, erre tudnék példát mutatni ismerőseim közül.
Inkább mondd azt, hogy kokszol, arra még lehet hogy rábólintok. A táplálékkiegészítő csak kiegészíti az étrended, ami kalóriát nem viszel be kajával, azt egy shake-kel pótolni tudod. De ha a shake helyett kajálsz még pluszba normálisan, akkor nem kell az étrend kiegészítő. Dióhéjban ennyi lenne.
Jah, és a szteroid meg a koksz sem ugyanaz, te okostojás. Úgyhogy se én, de szerintem te se tudod hogy miről beszéltél korábban :D
ha össze is akarsz jönni vkivel, akkor tényleg nem a külső számít
van olyan fiú ismerősöm, akinek nagyon szépen kidolgozott felsőteste van, de egyszer elhívott randizni, amikor még alig ismertem, és másra se gondoltam, csak hogy: "ez most tényleg ilyen hülye és szerencsétlen?"
lehet egy tökfej csinos, akkor is tökfej marad
Kedves kérdező!
Te hányasnak gondolod magad? :) Csak kíváncsiságból kérdezem. Ha esetleg olyan vagy, mint a 4-es, lenne kedved ismerkedni?
Egyébként meg, lehet hogy 18 L vagyok, de olvastam a kommenteket, és egyszerűen már engem idegesítettek fel az ilyen megszólalások hogy: aki izmos aaz buta, meg addig jó amíg nem szólal meg stb.. Tavaly nyáron konditeremben dolgoztam, és beszélgettem az emberekkel, és biztosíthatlak, hogy egyáltalán nem buták. Aki meg buta, az nem azért buta mert edz, mert egy vékony gyerek is lehet iszonyatosan buta, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!