Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK, LÁNYOK és HÖLGYEK, nektek melyik test jön be az 5 közül?
Ha lehet indokoljátok meg, hogy miért ez jön be és hogy min lehetne még változtatni. És ha lehetne lecserélnétek a párotok TESTÉT ilyenre, kort is írjatok. KÖSZI!!!
Remélem nem kértem sokat!
Kicsit husis de nem nagyon:
Átlagos testalakt:
Enyhén szálkás testalkat:
Izmos, de nem túlzásbavitt(szerintem):
Felpumpált izomagy:
2, 4 nem tudom, a második is szexy szerintem, de az az izmos is izgatóó
azonban az első is jó, csak kisit kisebb poci kellene
L/16
nekem a 4-es. Elolvadok az ilyen testű srácoktól. És ha már én edzem, hogy jó testem legyen, elvárom hogy a srác is így tegyen. Lehet lepontozni, de ez számomra előny. Persze nem a legfontosabb..
18/L
Hm... leginkább 3. De a 2es is belefér!
Uram izmos, de van pocakja én az szeretem :)
3, 4. az más kérdés h ien pasi nem kéne mint 4-es (5-ről már nem is beszélek) mert biztosan többet foglalkozna a testével, mint velem, illetve, szerintem nem is 100%-os izom, csak szteroidozott. de a kérdés az volt, h meik jön be, 3, 4 a 2 lenne a legjobb de a csávónak a mell résznél nagyon lapos, a hasa jó, az 1 sem lenne rossz, de kicsit idős sztem:D meg a gatya rontja az összhatást, nem tehetek róla:D
17/L
Negyedik...ahh...csorog a nyálam:D:D
Amúgy 2-3-4 okés, az elsőt is simán elfogadnám (barátomnak sokkal nagyobb pocija van:D:D), 5. nem tetszik:(
De a tuti befutó a 4es:D
3-as nagggyon tetszik. A sportoló testalkat a legjobb:P
A 4-5-ös egyértelműen csak a testével foglalkozik. Valószínűleg a párjával is maximalista, és folyton aggódnia kell, hogy elég jó-e neki. Mint ahogy fentebb olvasható is az egyik kommentből.
Egyébként a 2-es aranyos, az első meg olyasmi, mint amim van, csak az enyémnek nem látszik annyira a hasa a testszőrzettől.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!