Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » CSAJOK, LÁNYOK és HÖLGYEK,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSAJOK, LÁNYOK és HÖLGYEK, nektek melyik test jön be az 5 közül?

Figyelt kérdés

Ha lehet indokoljátok meg, hogy miért ez jön be és hogy min lehetne még változtatni. És ha lehetne lecserélnétek a párotok TESTÉT ilyenre, kort is írjatok. KÖSZI!!!

Remélem nem kértem sokat!

Kicsit husis de nem nagyon:

[link]

Átlagos testalakt:

[link]

Enyhén szálkás testalkat:

[link]

Izmos, de nem túlzásbavitt(szerintem):

[link]

Felpumpált izomagy:

[link]

2010. máj. 15. 10:35
 21/94 A kérdező kommentje:
Azt még megkérdezném h a 4es szerintetek már túlzás egy picit vagy az a fajta aki pont az ideális.
2010. máj. 15. 10:57
 22/94 anonim ***** válasza:
Nekem volt már olyan mint az első és nem érdekel hogy van hasa,mert az ágyban fantasztikus(csak a barátnője nem értékeli szegényt) és én sem vagyok sovány tehát össze paszolunk,igaz már fogyott a munkának köszönhetöen.A 4 és 5 nem kellene.
2010. máj. 15. 11:01
 23/94 anonim ***** válasza:
Az első és a második keveréke... Az elsőnek nincs mellizma, a másodiknak nincs pocija.:) A szőrös mellkas hiányzik még nekem.
2010. máj. 15. 11:01
 24/94 anonim ***** válasza:
71%

A 4 és 5 olyan ,akivel megjelensz valahol és mondod:

-Látjátok? Nekem ilyenem van!

Aztán megszólal...

Ezzel senkit sem akarok megbántani, csak tapasztalat.

2010. máj. 15. 11:06
 25/94 anonim ***** válasza:
a 4. Húú az nagyon ottvan :D
2010. máj. 15. 11:07
 26/94 A kérdező kommentje:

11:06 ezt h érted: "-Látjátok? Nekem ilyenem van!

Aztán megszólal..."

2010. máj. 15. 11:09
 27/94 anonim ***** válasza:
a 4-dik
2010. máj. 15. 11:11
 28/94 A kérdező kommentje:
Hát az 5el sztem senkise mutatkozna szívesen Magyaro.-on egy strandon.:) de vannak kívételek, és azok erősítik a szabályt
2010. máj. 15. 11:11
 29/94 anonim ***** válasza:

a 17 éves lány aki a 4-esre azt mondta hogy szteroidozott, akkor az nem sokat tud a dolgokról. Ahogy az utolsó néz ki, még az sem biztos hogy szteroidozott.

Ezt csak azért mondom, mert hasonlóan nézek ki mint a 4-es, szteroid, meg bármilyen cucc nélkül.

2010. máj. 15. 11:23
 30/94 anonim ***** válasza:
Tisztelet a kivételnek, de általában, ha egy pasi ilyen jól néz ki, úgy gondolja, hogy ennyi elég is a boldoguláshoz. Ha megszólal kiesik a kapanyél a szájából. Már kinőttem abból a korból, hogy "fúúúú ez a pasi milyen jól néz ki" , sokkal fontosabb, hogy intellektuális legyen.11:06 voltam
2010. máj. 15. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!