Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » CSAJOK, LÁNYOK és HÖLGYEK,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSAJOK, LÁNYOK és HÖLGYEK, nektek melyik test jön be az 5 közül?

Figyelt kérdés

Ha lehet indokoljátok meg, hogy miért ez jön be és hogy min lehetne még változtatni. És ha lehetne lecserélnétek a párotok TESTÉT ilyenre, kort is írjatok. KÖSZI!!!

Remélem nem kértem sokat!

Kicsit husis de nem nagyon:

[link]

Átlagos testalakt:

[link]

Enyhén szálkás testalkat:

[link]

Izmos, de nem túlzásbavitt(szerintem):

[link]

Felpumpált izomagy:

[link]

2010. máj. 15. 10:35
 41/94 anonim ***** válasza:
csak az utolsó nem
2010. máj. 15. 12:56
 42/94 anonim ***** válasza:
2,3 és még a 4 is belefér...de nagyon határ eset..
2010. máj. 15. 13:08
 43/94 anonim ***** válasza:

ma 10:46-os vok..

miért véded annyira a 4-est??talán te vagy? honnan tod, h nem szteroidozik?? most én nem azt mondtam, h nem tom milyen mennyiséget szed, de 1 kicsit szerintem biztosan, főleg fotózások előtt,h karban legyen..

Ha nem ez nem így van, és tleg nem kell neki sok az ien alakhoz egyértelműen őt választanám..

2010. máj. 15. 13:20
 44/94 anonim ***** válasza:
2,3,4 :D:D:D:D:D
2010. máj. 15. 13:35
 45/94 anonim ***** válasza:

11:38-ra

Látom megfogalmazásbeli különbségeken lovagolsz...jó neked...de a lényeg ugyanaz, hogy testképzavaruk van.

2010. máj. 15. 13:39
 46/94 anonim ***** válasza:
na itt tükröződik annak a megcáfolása hogy : "nem fontos a külső , a lányok nem csak az izmos pasikat szeretik".
2010. máj. 15. 13:56
 47/94 A kérdező kommentje:
13:56 hát igen ez van, sokan mondják hogy "nem a külső számít", de ha tehetnék akk ilyen testű pasival járnának, de mivel ilyenből elég kevés van, sőt nagyon ritka, ezért marad az átlagos laposhasú vagy kicsit sörhasú srác, akit a hátamögött kritizálnak, hogy milyen hasa van:) volt már rá alkalom h a csaj ott elöttünk monta h nincs megelégedve a pasijával, igaz azt is hozzá tette h neki így is tetszik
2010. máj. 15. 14:05
 48/94 anonim ***** válasza:

huh ez igy nehéz.nekem az tetszik ha valakinek van válla,ami izmos,de husi is van rajta.szóval nem az h kilegyen dolgozva,hanem hogy nagyobb legyen mint az enyém,olyan férfias:) plusz tetszik a pocak!!nem jön be a kockás has! :S

21L

2010. máj. 15. 15:07
 49/94 anonim válasza:
2., az 1ső nem jön be, a többinél meg kisebbségi komplexusom lenne..:D
2010. máj. 15. 15:37
 50/94 anonim válasza:
nekem a 2,4 jön be, de a legjobb a barátomé :) annyira jó testalkata van... (L) :$
2010. máj. 15. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!