Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » CSAJOK, LÁNYOK és HÖLGYEK,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSAJOK, LÁNYOK és HÖLGYEK, nektek melyik test jön be az 5 közül?

Figyelt kérdés

Ha lehet indokoljátok meg, hogy miért ez jön be és hogy min lehetne még változtatni. És ha lehetne lecserélnétek a párotok TESTÉT ilyenre, kort is írjatok. KÖSZI!!!

Remélem nem kértem sokat!

Kicsit husis de nem nagyon:

[link]

Átlagos testalakt:

[link]

Enyhén szálkás testalkat:

[link]

Izmos, de nem túlzásbavitt(szerintem):

[link]

Felpumpált izomagy:

[link]

2010. máj. 15. 10:35
 31/94 anonim ***** válasza:
2ESSSSSSSSSSS
2010. máj. 15. 11:25
 32/94 anonim ***** válasza:

Sztem meg nemcsak az 5ös, aki csak a testével foglalkozik, mivel a 4es képen levőn egyértelműen látszik, hogy nemcsak pl az evezéstől lett ilyen a hasa. Sztem baromi hiú lehet. Az 5ösről viszont nem gondolom azt, hogy hiúság miatt gyúrna így. Ő inkább olyan, mint lányoknál az anorexiások. Míg ezek a lányok azt hiszik, hogy attól szépek, ha minél vékonyabbak, addig ezek a pasik azt gondolják, hogy minél többet gyúrnak, annál férfiasabbak. Ez is egyfajta testképzavar, biztos van rá vmi latin szó is.

van annál a képnél rosszabb is:

[link]

2010. máj. 15. 11:25
 33/94 anonim ***** válasza:

az elsőn és az utolsón kivül mindengyik

19l

2010. máj. 15. 11:31
 34/94 anonim ***** válasza:

3,4

20/L

2010. máj. 15. 11:32
 35/94 A kérdező kommentje:
11:24 az intelektualitással nincsen probléma, mivel ugyan úgy foglalkozok a könyvekkel mint a testemmel
2010. máj. 15. 11:32
 36/94 anonim ***** válasza:
4-es! AZ ilyen test a gyengém, ennek nem lehet ellenálni... :D
2010. máj. 15. 11:35
 37/94 A kérdező kommentje:

11:25 idézem: "Míg ezek a lányok azt hiszik, hogy attól szépek, ha minél vékonyabbak, addig ezek a pasik azt gondolják, hogy minél többet gyúrnak, annál férfiasabbak. Ez is egyfajta testképzavar, biztos van rá vmi latin szó is.

van annál a képnél rosszabb is" kikell, hogy javítsalak, nem azt hiszik, hogy férfiasabbak, hanem ha tükörbe néznek gyengének, esetlennek és kicsinek látják magukat, ezért minnél többet gyúrnak. Latin neve: nverz anorexia nervosa

Link a betegségről: [link]

2010. máj. 15. 11:38
 38/94 anonim ***** válasza:
3as enyhén szálkás??? A Phelps? Az az ember egy izomállat basszus, ez szteroidozott gép, bármelyiket zsebre teszi itt az tuti, lol :D Keress róla olyan fotót, ahol befeszít, az az ember nem enyhén szálkás...
2010. máj. 15. 12:03
 39/94 anonim ***** válasza:
2 és 3 a többi nem jön be, nem szeretem ha egy pasi túl izmos és az én ízlésemnek a negyedik is már a túl izmos kategória. A barátom olyan testalkatú mint a harmadik és imádom *-*
2010. máj. 15. 12:08
 40/94 anonim ***** válasza:
2,3,4
2010. máj. 15. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!