Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK, LÁNYOK és HÖLGYEK, nektek melyik test jön be az 5 közül?
Figyelt kérdés
Ha lehet indokoljátok meg, hogy miért ez jön be és hogy min lehetne még változtatni. És ha lehetne lecserélnétek a párotok TESTÉT ilyenre, kort is írjatok. KÖSZI!!!
Remélem nem kértem sokat!
Kicsit husis de nem nagyon:
Átlagos testalakt:
Enyhén szálkás testalkat:
Izmos, de nem túlzásbavitt(szerintem):
Felpumpált izomagy:
2010. máj. 15. 10:35
11/94 A kérdező kommentje:
10:46 a 4es az sztem egy modell, és nem hiszem h többet foglalkozna:), és nem hiszem h szteroidozott vagy koxolt volna, mivel akkor jóval nagyobb lenne és elég káros mellékhatásai vannak ezeknek a mű szereknek, de köszönöm a kommentedet!
2010. máj. 15. 10:50
13/94 anonim válasza:
Nekem a 2-es jön be a legjobban, de még az 1-es és a 3-as is belefér
14/94 Szesze válasza:
2 3 azért mért én sem vagyok egy karcsú szuper csaj tehát nincsenek nagy elvárásaim
1 se lenne rossz de kicsit nagy a sörhas
4 nagyon jó, de max csak álmaimba lesz ilyen pasim...;;)
5 egyáltalán nem jön be
15/94 A kérdező kommentje:
10:49 aki csak a testével foglalkozik az az 5ös, és akkor az a pasas még a kisebbik fajta az ilyen testalkatú emberekből, és igen az ilyenek tömik a fejüket a szteroidokkal. Jah és igen az 5ös az a tipikus olyan pasas akinek szőke kékszemű műszájjú és mellű csaj kell! Ne vedd lehordásnak.
2010. máj. 15. 10:54
17/94 Szesze válasza:
amúgy leginkább 2..18L(utolsó voltam)
19/94 anonim válasza:
2.3.4. nincs indok. ez tetszik :)
Nem duci,nem vékony,picit izmos.. :)
A 3 legjobb !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!