Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról az emberekről akik pénzügy szakra járnak egyetemre?
Mennyire számít ez "presztízsnek" ha erre a szakra jár valaki? Lányok, ha azt mondja nektek egy srác, hogy pénzügy szakra jár, máshogy néztek rá? Mit gondoltok róla?
De igazából minden szempontból érdekel (fiúk szempontjából is, társadalom szempontjából is stb.)
Tanultam pénzügyet, habár leginkább a jogi oldalát (nyilván te más részét tanulod), viszont már belém rögzült, hogy ha meghallom ezt a szót, máris elálmosodom. :D Nekem semmit nem jelent, közömbös.
N
Egyáltalán nem jutna eszembe, hogy ez presztízs lenne. Valószínűleg annyit gondolnék, hogy az illető kicsit butácska, de legalább tanul valamit.
28/F
F/l szempontból rengetegen lesznek közgazdászok, dunát lehet rekeszteni belőlük. Társadalmi szempontból meg érdekes, hogy kevés a guba, de sok a közgazdász, ahogy előttem is mondták.
30/f
Amióta tudom, hogy a gimnáziumi osztálytársaim közül többen is bekerültek (és finoman szólva nem voltak túl okosak), azóta valahogy nem tudom komolyan venni. Tömegesen mennek oda az emberek és csak nagyon kevés igazán jó szakember jön ki.
22/F (mérnök)
És kit érdekel, hogy a Corvinusra jársz? Szerinted az mennyire változtatja meg a tényt, hogy a pénzügy szak egy nagy nulla?
Még ha Oxfordra vagy a Harvardra járnál azt mondanám az már valami, de a Corvinus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!