Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed az olyan emberekről, akik hagyják hogy a párjuk halálra dolgozza magát, azért, hogy jólétben éljenek?
Egyik ismerősöm,még csak 40 éves,de éjjel-nappal dolgozik,hogy minden luxus meglegyen a családnak.
A feleséget nem is zavarja,hogy a pasija hulla fáradt mindig,a lényeg,hogy a luxus meglegyen.
Szerintem ez baromira nem szeretet....
Ti mit gondoltok erről?
Én nem ütöm bele az orrom senki életébe.
Nem szokásom.
Ettől még véleményem van,és ezért osztom meg ezt egy névtelen fórumon.
Nemrég látogattam meg egy rokonomat,aki mesélte,hogy a fia mennyit dolgozik,hogy meglegyen minden.
Minden hétvégén szinten wellnesezni mennek,vagy valami program van,mert a menyének nagyok az igényei.
Mutatott képeket is a fiáról,mivel én régen láttam.
Nem mondtam semmit,de látszott,hogy eléggé meggyötört arca van.
Kicsit sajnáltam.
Én nem tudnám boldogan élvezni a luxus dolgokat,ha látnám,hogy a párom ennyire fáradt folyton amiatt,hogy ezeket megadja..
"A véleményed is olyan,mint a s*gged luka.Senkit nem érdekel az sem."
Nem tudom miért vagy ilyen közönséges.
A félreértések tisztázása végett,én nem mondtam erre semmit.
Nem osztottam senkinek tanácsot,csak magamban megfogalmazódott az,hogy miféle nő az,aki ilyen áron képes élvezni mindent.
Te TE vagy. Neked mások az életről az elképzeléseid.
Majd te a saját elvárásod szerint fogsz élni. Másokat pedig hagyni kell, hogy az ő általuk megfelelő életet éljék.
Amúgy, ha hétvégén wellnessezni mennek, akkor annak az embernek van lehetősége kikapcsolódni.
Szóval a mama szerint a kisfia túldolgozza magát, hogy a szégyentelen menyének kielégítse az igényeit? Ilyenből levonni következtetést nem igazán pontos dolog.
Azért én meghallgatnám a másik felet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!